Womás csatornatisztítás korrekt áron azonnal egész Pest megyében.
  1. Főoldal Nyíl
  2. Szolgáltatásaink Nyíl
  3. Womás csatornatisztítás

Womás csatornatisztítás korrekt áron

Létezik külső és belső csatornatisztítás, a külsőt azt a házon kívül kell megoldani egy úgynevezett woma berendezéssel ami az autóba van beépítve. Ez a berendezés tiszta vízzel és gőzzel dolgozik azért hogy a talajt ne károsítsa A külső csatorna dugulását okozhatják a fák gyökerei, lerakódott szerves hulladékok, törmelékek és egyéb szennyeződések. A törmeléket amit maga után hagy már kézzel kell kiszedni a csatornából. A woma-s autóval a közlekedés a forgalomtól függően jó mert mondhatni csak 1 autóról beszélünk. A természetet sajnos megállítani nem lehet ezért a fának a gyökerei újra és újra be fogják nőni a csatornarendszert amit csak úgy lehet elkerülni ha megtisztítanánk a területet de fák nélkül nehéz lenne az élet. A belső csatornatisztítást már nem lehet woma-val elvégezni mert óriási károkat tudna okozni a rendszerben.

Kültéri duguláselhárítás éjjel nappal:

Ha az elővigyázatosság ellenére is azt tapasztalja, hogy dugulás alakult ki csöveiben, keressen minket! Lehetőség szerint falbontás nélkül, rövid idő alatt megoldjuk a problémáját, és teszünk róla, hogy az hosszú ideig ne térhessen vissza!

Élete során szinte mindenki szembesül legalább egyszer a kádak, mosdók, mosogatók lefolyóinak dugulásával. A különböző csövek különböző okok miatt dugulhatnak el, de nem is feltétlenül a kiváltó ok a lényeg, hanem az, hogy a lehető leggyorsabban megszabaduljunk tőle, ugyanis súlyos gondunk is lehet belőle, még akkor is, ha enyhén indul. Ennek ellenére nem árt megtudni, hogy a dugulás mitől jött létre, mert ha ezzel tisztában vagyunk, sokat tehetünk a dugulás megelőzéséért azzal, hogy igyekszünk elkerülni a kiváltó okokat. Érdemes erre figyelni, mert számos esetben a megelőzés sokkal egyszerűbb, mint maga a duguláselhárítás.

A mosogatók esetében legtöbbször a zsír és az ételmaradékok felelősek a dugulás kialakulásáért. Megelőzni úgy tudjuk, hogy ügyelünk rá, hogy minél kevesebb jusson ezekből a csövekbe, vagyis keveset hagyjunk a tányéron, mikor a mosogatóba kerülnek. A kád esetében a legtöbb problémát a lefolyóba szorult hajszálak okozzák, ennek azonban igen egyszerű a megoldása: egy egyszerű műanyag szűrőt kell tenni a lefolyó bejáratára. Ez megakadályozza, hogy a hajszálak a lefolyóba jussanak, és eldugaszolják azt. Vécé esetén főleg a beejtett tárgyak okoznak gondot, igyekezzünk elkerülni az ilyen helyzeteket.Lefolyócső tisztítása nagynyomású mosókocsival u.n.: WOMA-val

Épületeken belül általában nem szoktuk alkalmazni ,még pediglen azért ,mert akár wc akár mosogató mivel el van dugulva, teli van a rendszer folyadékkal és a magasnyomású tisztító berendezés vízzel működik és amíg nem történt meg a dugulás elhárítás addig a víz vissza felé folyik melynek mennyisége lehet percenkét 30 litertől akár több száz literig ez géptípustól függ. Vannak olyan esetek általában családi házakról beszélünk ahol a spirálos dugulás elhárítás nem bizonyul megoldásnak többszöri nekifutás után sem. Pl.: nedves törlőkendő használata általi dugulás, építési törmelék, lefolyócső teljes keresztmetszetben és hosszúra nyúlt dugulás, iszaplerakódás,zsír lerakódás ,idegen tárgy wc illatosító Ilyen esetekben csak a WOMA segít. A WOMA-nak ellenkező a működési elve mint a spirálnak, amíg a spirál a dugulást kitolja a lefolyócsőből addig a WOMA kihúzza a dugulást okozó szennyeződést. Nagy nyomással dolgozik kb 100-220 bárig a cső teljes keresztmetszetét letakarítja a tömlő vissza húzásával Ezt az eljárást leginkább főcsődugulásoknál szoktuk használni, de mosogatódugulásnál is helytáll ha erre van szükség. A nagynyomássú csatorna tisztitás célszerű szakemberre bízni az esetlegesen felmerülő problémák gyors elhárításának érdekében!

Épületeken belül általában nem szoktuk alkalmazni ,még pediglen azért ,mert akár wc akár mosogató mivel el van dugulva, teli van a rendszer folyadékkal és a magasnyomású tisztító berendezés vízzel működik és amíg nem történt meg a dugulás elhárítás addig a víz vissza felé folyik melynek mennyisége lehet percenkét 30 litertől akár több száz literig ez géptípustól függ. Vannak olyan esetek általában családi házakról beszélünk ahol a spirálos dugulás elhárítás nem bizonyul megoldásnak többszöri nekifutás után sem. Pl.: nedves törlőkendő használata általi dugulás, építési törmelék, lefolyócső teljes keresztmetszetben és hosszúra nyúlt dugulás, iszaplerakódás,zsír lerakódás ,idegen tárgy wc illatosító Ilyen esetekben csak a WOMA segít.

A WOMA-nak ellenkező a működési elve mint a spirálnak, amíg a spirál a dugulást kitolja a lefolyócsőből addig a WOMA kihúzza a dugulást okozó szennyeződést. Nagy nyomással dolgozik kb 100-220 bárig a cső teljes keresztmetszetét letakarítja a tömlő vissza húzásával Ezt az eljárást leginkább főcsődugulásoknál szoktuk használni, de mosogatódugulásnál is helytáll ha erre van szükség.

Womás csatornatisztítás részletesen:

A dugulás igen bosszantó téma, és sajnos nagyon gyakori is. Nem csak akkor akadhat ezzel súlyos gondunk, ha a lakáson belül történik a dugulás, akkor is számos kellemetlenséggel kell szembenéznünk, ha a dugulás az udvaron következik be. A vízelvezetők, csatornák a beléjük kerülő falevelek és más szennyeződések miatt gyakran eldugulhatnak. A legjobb védekezés a kinti csatornák és csövek esetében a megelőzés, vagyis az, ha a csatornák bejáratára rácsokat szerelünk, amiken sok szennyeződés fennakad.

Akkor is van azonban megoldás, ha elmulasztottuk az óvintézkedések megtételét, és eldugultak a kinti vízelvezetők. Ebben az esetben legtöbbször a womázást alkalmazzuk. Szakképzett munkatársaink ezzel a hatékony módszerrel gyorsan megtisztítják a rendszert, és megszünteti a dugulást. A womzás lényege, hogy magasnyomású vízsugárral tisztítjuk meg a járatokat. Maga a woma nem más, mint egy motor hajtotta csatornamosó eszköz, melyből a víz egy nagy nyomású tömlőn jut el a speciális munkafejhez.

A woma segítségével teljes mértékben meg tudjuk tisztítani a csöveket, ezzel együtt pedig a dugulást is sikerül teljesen fölszámolni. A modern technikának köszönhetően kamerás csővizsgálattal is ellenőrizni tudjuk, hogy kellőképpen sikerült-e a csövek akadálymentesítése, ezzel pedig gyakorlatilag kizárjuk, hogy a dugulás visszatérjen. Amennyiben szakképzett és azonnali segítségre van szüksége a duguláselhárítás elvégzéséhez, keressen minket bizalommal, szívesen házhoz megyünk, és megoldjuk a problémát!

Ha egy dugulással szembesülünk lakásunkban vagy kertünkben, a legfontosabb teendő, hogy minél hamarabb megszabaduljunk tőle, mert még egy enyhén kezdődő dugulás is nagyon el tud mérgesedni, és hatalmas problémákat okozhat. Amíg kicsi a dugulás, sokan hajlamosak figyelmen kívül hagyni, ez azonban óriási hiba. Ne gondoljuk, hogy nem tragédia, hogy lassan megy le a víz, ugyanis minden nagy, súlyos dugulás egy egészen enyhéből indul ki. Lehet, hogy ma még csak lassan folyik le a víz, holnap pedig már visszafolyik, ezért nem szabad késlekedni a megoldással.

Ha még enyhe szakaszban sikerül elcsípni a dugulást, próbálkozhatunk saját magunk is a probléma megoldásával. ha tényleg nem súlyos a gond, jó esély van rá, hogy sikerrel járunk, a lefolyótisztító, a vécépumpa, a magasnyomású slag, vagy a csőgörény segítségével. Amennyiben azonban ezek a trükkök hatástalanok maradnak, erősen ajánlott abbahagyni a próbálkozást, és szakember segítségét kérni, mert ha tovább erőltetjük a dolgot, egyrészt rontunk a helyzeten, másrészt több pénzt ölhetünk bele, mint amennyibe a szakember kerülne.

Ha hozzánk fordul, rövid idő alatt megoldjuk a problémáját! Látatlanban szinte lehetetlen megmondani, hogy mennyibe fog Önnek kerülni a dugulás elhárítása, azonban ha pontosan elmondja előre, hogy mi is a helyzet, valószínűleg tudunk majd egy körülbelüli árat mondani. Spirálos és womás gépeink segítségével minden dugulást el tudunk hárítani, nincs olyan makacs akadály, amivel ne birkóznánk meg. Ha dugulással áll szemben, forduljon hozzá bizalommal!

Ha dugulás lép fel a háztartásban, Ön is a legszakszerűbb segítséget akarja – mi ezt örömmel adjuk meg minden kedves ügyfelünknek, hiszen tudjuk, milyen bosszúságot okozhat, ha nem tudja saját vezetékeit használni. Nem csak gyorsan, de ingyenesen szállunk ki a helyszínre, hogy szemügyre vegyünk, mi romlott el.

Otthonába érkezve szakembereink azonnal nekilátnak, hogy megkeressék a probléma forrását. Hitvallásunk, hogy nem vesztegetjük az időt, korszerű eszközeink segítségével azonnal nekilátunk, hogy újra minden visszazökkentsünk a normális kerékvágásba. Munkatársaink a kamerás vizsgálat segítségével rendkívül hatékonyan képesek megállapítani, hogy a dugulást mi okozza. Lehet szennyeződés, gyökérbenövés, idegen tárgy vagy akár csőtörés, a legtöbb esetben akár percek alatt is megmondjuk, hol keletkezett a gond.

Helyrehozzuk csöveit:

Ha már tudjuk, hol lássunk neki, előkerülhet a woma vagy a lefolyótisztító spirál – attól függően, hogy mivel állunk szemben, kiválasztjuk a legmegfelelőbb eszközt és adaptert, és kis szerencsével Ön nemsokára már gond nélkül újra használhatja vizesblokkját.

Nem kell aggódnia, hiszen mindig igyekszünk elkerülni a felesleges munkákat, falbontás nélkül végezzük el a duguláselhárítást, és nem kell attól sem tartania, hogy hatalmas költségekkel jár majd a munka, hiszen a tőlünk telhető leggyorsabban végzünk.

Ha dugulás jelentkezne otthonában, bizalommal kereshet minket, garantáltan meg lesz elégedve munkánkkal. Szakképzett, profi munkatársaink a legmodernebb eszközökkel dolgozva állítják helyre a rendet otthonában.