1. Főoldal Nyíl
  2. Duguláselhárítás technológiák Bl-Online Kft.

Duguláselhárítás technológiák Bl-Online Kft.

  • Cső spirálos technológia: Duguláselhárításban ez a legy gyakoribb technológia amit hazsnálni szoktunk, 8-10-16-22-32 mm átmérőjű spirálokat használunk. Mósógatótol egészen ipari vezetékekig tudunk tisztítani, akár 80-100 m-ig. A legmodernebb technológiát hazsnáljuk. Különböző fejek használásával, könnyen át fúrjuk a dugulást vagy szét zúzzuk a csőben. Természetesen ez a csőben nem tesz semmilyen féle kárt. Külön a gyökér benővés ellen is vannak fejeink ezek a vágó fejek.
  • Magasnyomású mosatás, Womás cső takarítás: Nálunk a Womás cső mosás 120-260 bar nyomásig történik, 200 m hosszú szakaszt tudunk ki takarítani egyszerre. Ehhez is vannak különböző fejek, amiknek segítségével hatásosabb a mosás.
    A Woma tömlő jét mikor behelyezzük a csőrendszerbe, akkor nyomás segítségével a cső teljes kereszt metszetét takarítja és ki mossa a lerakodásokat. Különböző méretű gépeink vannak. kis teljesítményű a 120 bar-os, amit házaknál/társasházaknál használunk karbantartásokra. A 260 bar-os gépet nagyüzemek, bevásárló központok, feldolgozó üzemek karbantartási céljából használjuk. Ezt akkor ajánljuk, ha a spirálos technológia nem elég hatásos.
  • Kamerás csővizsgálat: A kamerás csővizsgálatot, akkor hazsnáljuk, ha erzékelhető a cső hiba vagy rendszeresen vissza dugul esetleg a Wc vagy bármilyen lefolyó. Használata segítségével kitujduk szűrni és behatárolni hol vannak az esetleges hibák. A hibák lehetnek cső vagy csőszakasz törése és repedése, süllyedés, esetleg illesztés szét csúszása. Megtudjuk állapítani a cső rendszer állapotát is, és ennek alapján szak tanácsok segítségével, könnyítjük a bekövetkező munkálatokat. Kamerás csővizsgálatunk is különböző méretekben történik .
  • Nyomvonal meghatározás: Ennek a segítségével egy jelet szórunk szét a földben (földeljük), és ultrahang segítségével a nyomvonalzó műszernek hang jeleket ad. Pontosan behatárolja, hogy két kijelölt pont között hol halad a csőrendszer. Ez által a csőtöréseket is betudjuk mérni. Hisz cső töréskor víz kerül a talajba, és a víz ezeket az ultrahangos jelekt szét szórja. Ezt a nyomvonalzó jelzi nekünk.