1. Főoldal Nyíl
  2. Blog Nyíl
  3. A szakszerű duguláselhárító bemutatása

A szakszerű duguláselhárító bemutatása:

Hogy miért is kell erről egy külön blog bejegyzés? Azért hogy felvilágosítsuk az embereket arról hogy igenis léteznek kontár munkák is a világon. Ezt onnan tudjuk hogy nem egyszer vonultunk ki olyan dugulásokhoz ahol nemrég járt más szakember és nem tudta elvégezni vagy rontott a helyzeten.

Biztos te is ismersz olyan szakembereket a környezetedből akik Önmaguk tanulták a szakmákat vagy betanították őket. Természetes nem azt mondjuk hogy mindenki rossz aki így csinálja mert ismerünk nagyon profikat is akik így tanulták ki de a szomorú igazság az hogy aki nem a szakmájának él az nem a leg profibb benne.

A szakszerű duguláselhárító az aki már annak születik! Megint csak ismerhetünk olyan szakembereket akik már pár évesen a csavarkulcsot fogták, na ők a legprofibbak. Mondhatni erre születtek! A másik fontos dolog pedig az iskola kérdése. A legjobb duguláselhárítók vízvezeték szerelő szakon végeztek és egyből utána ebben a szakmában helyezkedtek el.

Fontos az iskola?

Egy kérdéssel tudnánk erre válaszolni: Fontos az hogy egy szakorvos műtsön? vagy elég ha csak ápoló? Természetesen nagyon fontos az hogy valakinek meglegyen erről a végzettsége vagy ezt tanulta ez a meggyőződésünk.

Lehet ezt szakszerűtlenül csinálni is?

Természetesen mint minden szolgáltatást lehet rosszul csinálni. Gondoljunk csak bele hogy nem mind1 hogy repedt csövet rakunk a falba aki pár éven belül széttörik és csőtörésünk lesz vagy szakszerűen megvizsgálva a lehető legjobbat helyezzük el a falban amire garanciát is kapunk.