1. Főoldal Nyíl
  2. Blog Nyíl
  3. A duguláselhárító szakma szeretet

A duguláselhárító szakma szeretet:

Mindenkinek van valami hobbia, nekünk a dugulás elhárítás. Biztosan furcsán hangzik de nem két egyforma ember mi ezt szeretjük. Minden nap más és más és minden munkában van valami újdonság. Képzeljük hogy háztartások százaiba nyerhetünk betekintést és amikor elvégeztük a munkát akkor a megkönnyebbülés és az öröm az emberek arcán felbecsülhetetlen. Újra használni az eldugult wc-t vagy mosogatót bármivel felér.

Mit kell tudnia egy duguláselhárítónak?

Nem árt ha ért a vízvezeték szereléshez és az sem ha éppen ezermester. Sok olyan helyzettel találkozunk ahol nem csak a dugulást kell elhárítani hanem felkérnek minket egyéb dolgok megszerelésére. Ehhez kb mindenhez értenünk kell de nekünk egy a hobbink.

Éjjel és nappal dolgozunk:

Aminek van egy kis árny oldala az a 0-24 órás szolgálat így az aludni csak 2 naponta tudunk de mondjon valaki olyan munkát aminek nincs árny oldala. Éjjel főleg a szórakozóhelyek ahova menni kell mert az ittas emberek csodákra képesek. Találkoztunk már olyan esettel hogy egy komplett pulóver volt belegyömöszölve a wc-be. Hogy miért és ki tette? Sosem fog már kiderülni.

Persze vannak napok amikor a hátunk közepére sem kívánjuk:

Amikor szakadó esőben egy lejtős útszakaszon nem megy fel a woma-s kocsi mert visszacsúszik és elállja a kereszteződésben az utat és ott kell állni az autómentőre 1 órát és a dugulás még el sincs kezdve ez az érzés felbecsülhetetlen.