1. Főoldal Nyíl
  2. Szolgáltatásaink Nyíl
  3. Ipari vákum kezelés

Ipari vákum kezelés korrekt áron

Ez az eljárás csak olyan esetben használható ha zárt rendszerről beszélünk vagy a dugulás előtt nincs más fogyasztó csatlakoztatva ugyanis a rendszerben csak így tudunk megfelelő vákumhatást képezni. Első hallásra a vákumpumpára azt hihetnénk hogy egy egyszerű wc pumpa. A készülék akkora nyomással képes dolgozni, hogy az ezáltal létrejött vákum megszüntetheti a dugulást. Nagy előnye hogy nem elektromos így bárhol könnyedén használható. A pumpa végén található kemény gumit úgy helyezzük a fajanszba hogy az elzárja a levegő és víz útját. Így képezve vákumot a rendszerben.

Professzionális nyomó-szívó tisztítópumpa:

A szívó-nyomó tisztítópumpa leginkább a szifonok és lefolyók kisebb dugulásainak gyors elhárítására alkalmas. 1-1 db rövid ílletve hosszú adapterrel. Felhasználási cél:Konyhák, WC, fürdők, vizes blokkok, szifonok, ágvezetékek, lefolyóinál a dugulások hatékony, gyors, egyszerű elhárítása.
  • Kiválóan használható szerszám mosdókban, mosogatókban, csövekben, wc-ben, stb. keletkezett dugulások elhárításához.
  • Megfelelően illeszthető még a legnehezebben elérhető lefolyókhoz is az adapterek használatával.
  • Kiváló erőátvitel a forgatható, állítható markolatnak köszönhetően.
  • Optimálisan tömített rendszer még a legnagyobb szívó- és nyomóerőknél is az egybefröccsöntött alaptestnek és a dugattyú kétoldalas ajakos tömítésének köszönhetően.
  • Egyszerű használat a lefolyókhoz jól illeszthető adapterekkel, jó kezelhetőség, ergonómikus kialakítás.

Wc pumpa

Minden háztartásban megtalálható a wc dugulás elhárítás egyik házilagos eszköze a wc pumpa. A wc pumpát oly módon használjuk , hogy a wc kagylót tele engedjük vízzel, majd a lefolyónyílásra ráhelyezzük a pumpát. A lényeg , hogy vákuumot képezzünk a pumpával a kagylóban. Vagyis arra kell törekednünk, hogy ne áramoljon a levegő pumpálás közben a pumpa és a wc lefolyó nyílása között. Majd a pumpa ütemes fel-le mozgatásával igyekezzünk a dugulást megszüntetni. A folyamat során végig arra ügyeljünk, hogy a vákuum megmaradjon. Körülbelül 10-20 pumpálás szükséges a dugulás elhárításához. Abban az esetben ha a dugulás a wc kagyló közvetlen közelében van maga a wc kagyló van eldugulva.
Ha a dugulás mélyebb részen keletkezett a házilagos kézi pumpálás nem jelent megoldást , mert a pumpa által képzett vákuum nem hatol elég mélyre a lefolyó rendszerben. A sikertelen házilagos pumpálás után minél előbb duguláselhárító szakember segítségét kell kérni, mert a dugulás idővel fokozódik. A szakember speciális vákuum pumpával szünteti meg a problémát. Erről az eszközről azt lehet tudni, hogy hasonló elven működik mint a kézi pumpa, viszont sokkal nagyobb vákuumot képes létre hozni. Ipari vákum pumpa Ipari vákum pumpa Ipari vákum pumpa