1. Főoldal Nyíl
 2. GY.I.K.

Duguláselhárítással kapcsolatban gyakran feltett kérdések és válaszok:

 • Hol van a cégünk székhelye?
  Cégünk Biatorbágyon van bejegyezve de e miatt ne aggódjon mert egész Pest megyében dolgozunk.
 • Átlagosan mennyibe kerül egy duguláselhárítás?
  Nálunk 7 ezer forinttól 30 ezer forintig bármi lehetséges ez a munka nehézségétől függ.
 • Mennyi ideig tart egy duguláselhárítás átlagosan?
  Mivel gyakorlottak vagyunk már a munkában ezért nekünk 15 perctől 40 percig tarthat egy munka de ez is a munka nehézségétől függ.
 • Tehetek valamit az ellen, hogy én oldjam meg ingyen a dolgot?
  Igen. A házi praktikák aloldalunkon ezeket be is mutatjuk.
 • Megrendelés után mennyi idő míg ideér a szakember?
  Ez megbeszélés kérdése és szabad kapacitás kérdése. Akár egy héttel előre is lehet tervezni és beiktatjuk valahová ahol Önnek jó. Az is elképzelhető, hogy 1 órán belül a megkeresés után ott vagyunk.
 • Szét lesz verve a fürdőszobám vagy a wc-m?
  Nem. Büszkék vagyunk rá, hogy a szakértelmünk miatt meg tudjuk oldani minden féle rongálás nélkül.
 • Ha hajnapban keletkezik dugulásom akkor mit kell tennem?
  Mi hajnalban is dolgozunk így akár hajnal 2-kor is kimegyünk megoldani a problémát. Ilyen esetben telefonálni kell mert éjszaka nem olvasunk e-maileket.
 • Mi a garancia, hogy a pénzemért megoldják a dugulást?
  1 hét garanciát vállalunk a munkánkra.

 • Partnerünk:

  Mestervirág: virágküldés blog!

  virágok blog

  Virágok nélkül mit ér az emberiség? Tény ami rény a virág az mára már egy luxu cikk lett és a virágküldés meg már a horror ár kategória. De emlékezzünk meg ha régen nem lettek volna virágok vagy virágkötők akik szépen bekötik a csokrot akkor mennyi szenvedésen esett volna át az emberiség. Miért is? Azért mert a virág = bocsánat kérés ami többet mond minden szónál és a nők ki fejezetten imádnak virágot kapni.  A mestervirág virágküldő blog bemutatja az összes virágot és csokor fajtát amit az országunkban kapni lehet. Ezen felül mindent bemutat ami a virágokkal kapcsolatos. Tekintse meg a virágok blog weboldalunkat.

 • Partnerünk:

  Eladó weboldalak, hirdetések:

   www.elado-weboldal.reklam.hu

  Egy teljesen ingyenesen használható hirdetési rendszer ahol vásárolhat vagy eladhat. Miért is j ez? Azért mert ha felépítette a vállalkozását évek alatt de váltani szeretne mert beleunt vagy éppen másba kezdene, akkor nem kell a befektetett munkának kárba mennie. Vannak befektetők akik működő cégeket, weboldalakat vásárolnak fel, na Őket kell megcélozni. A www.elado-weboldal.reklam.hu azért jött létre, hogy megkönnyítse az eladást és a vásárlás menetét, teljesen ingyen.

 • Partnerünk:

  SarkadiSeo az online marketing!

  online marketing ügynükség

  Az online marketing manapság már mindennapos a nagy cégeknek és egyre inkább a kis vállalkozások is követik a példájukat. Az internet óriási és ha nem teszünk ellene akkor sosem fogják megtalálni a weboldalunkat a látogatók. Azokat fogják megtalálni aki nap mint nap az online marketinggel segíti az online megjelenését. A SarkadiSeo az online marketing ügynükség nagy ásza, igaz még nem ismert de gombamód növekszik a kisvállalkozók vállán. Arra törekszünk, hogy minden kisvállalkozónak legyen weboldala és bevétele online.

 • Partnerünk:

  Szobafestő mázoló Pest megyében!

  www.szobafesto-fix-aron.hu

  Szerencsére egyre többen csinálnak évente tisztasági vagy rendes festést a lakásban vagy az albérletükben. Erre azért van igazán szükség, hogy ne penészedjen a fal könnyen és komfortosabban érezhessük magunkat. Természetesen nem csak ennyi jó hatása van ennek, részletesebben a weboldalunkon tud utána olvasni erről.  Weboldalunk: www.szobafesto-fix-aron.hu. Szakembereink nem dohányoznak és nem isznak ezért a munkára tudnak koncentrálni ami szerintünk nem hátrány. Ha nem akar bajlódni egy tisztasági festéssel vagy egy nagy lakáskifestéssel akkor szerintünk már tudja kit érdemes hívni.

 • Partnerünk:

  Vízvezeték szerelés:

  vízvezeték szerelés

  Tudjuk! Töménytelen mennyiségűvízvezeték szerelő cég van már Magyarországon mi is azok vagyunk. Cégünk egész pest megyében tevékenykedik és a nagyobb cégek közé tartozunk akiknek sok autójuk és munkásuk van. Mi is az amivel foglalkozunk? Mindennel ami vízvezeték szerelés ez ennyire egyszerű. Mégis miben különbözünk a többi vízvezeték cégtől? - A munkatársaink sosem káromkodnak (mert ugye ez a mítosz már a szakma születése óta él.) - Nem számolunk fel kiszállási díjat. - Ha éjjel 2-kor kell csőtörést helyrehozni akkor éjjel 2-kor. - Mindig felvesszük a telefont vagy visszahívjuk. - 30 nap garanciát adunk minden elvégzett munkára mert mi bízunk a tudásunkban. - Kedvesek vagyunk! Mindent egybe véve mi örülünk hogy segíthetünk!