1. Főoldal Nyíl
 2. GY.I.K.

Duguláselhárítással kapcsolatban gyakran feltett kérdések és válaszok:

 • Hol van a cégünk székhelye?
  Cégünk Biatorbágyon van bejegyezve de e miatt ne aggódjon mert egész Pest megyében dolgozunk.
 • Átlagosan mennyibe kerül egy duguláselhárítás?
  Nálunk 7 ezer forinttól 30 ezer forintig bármi lehetséges ez a munka nehézségétől függ.
 • Mennyi ideig tart egy duguláselhárítás átlagosan?
  Mivel gyakorlottak vagyunk már a munkában ezért nekünk 15 perctől 40 percig tarthat egy munka de ez is a munka nehézségétől függ.
 • Tehetek valamit az ellen, hogy én oldjam meg ingyen a dolgot?
  Igen. A házi praktikák aloldalunkon ezeket be is mutatjuk.
 • Megrendelés után mennyi idő míg ideér a szakember?
  Ez megbeszélés kérdése és szabad kapacitás kérdése. Akár egy héttel előre is lehet tervezni és beiktatjuk valahová ahol Önnek jó. Az is elképzelhető, hogy 1 órán belül a megkeresés után ott vagyunk.
 • Szét lesz verve a fürdőszobám vagy a wc-m?
  Nem. Büszkék vagyunk rá, hogy a szakértelmünk miatt meg tudjuk oldani minden féle rongálás nélkül.
 • Ha hajnapban keletkezik dugulásom akkor mit kell tennem?
  Mi hajnalban is dolgozunk így akár hajnal 2-kor is kimegyünk megoldani a problémát. Ilyen esetben telefonálni kell mert éjszaka nem olvasunk e-maileket.
 • Mi a garancia, hogy a pénzemért megoldják a dugulást?
  1 hét garanciát vállalunk a munkánkra.

 • Partnerünk:

  A kereső optimalizálás a vérünkben van:

  kereső optimalizálás

  Kinek mi jut eszébe erről, hogy kereső optimalizálás? Nekünk az, hogy vannak a nagy keresők pl Google vagy Bing (az interneten) és őket kell valahogy optimalizálni. A SarkadiSeo kereső optimalizál erre mérget vehet! Olyan újfajta szemléletmóddal léptünk be a piacra ami még nincs és reméljük nem is fogja senki lemásolni. Van egy cége? Nincs bevétele? Lehet azért mert nem profi módon jelenik meg az interneten? Egyáltalán van weboldala? A SarkadiSeo segít a 0-ról is elkezdeni egy cégnek az online jelenlétben való elindulását. A kereső optimalizálás a vérünkben van, ezt nem mi állítjuk hanem csak ezt mondják rólunk.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás olcsón

  Duguláselhárítás olcsón

  Olcsó, olcsó, olcsó ez minden ember álma. Amióta létezik a pénz azóta nagyon nehezen adjuk ki a kezünkből. A duguláselhárítás az egész országban drága és összeségében egységes (mindenhol azonos árakon dolgoznak a szakemberek). A Bl-promt kft. nem drágán hanem olcsón ajánlja a szolgáltatásai még a nevünkben is benne van. Igaz hogy nagyon közel vagyunk az átlag árakhoz de azért még sem teljesen ott. Hol végzünk duguláselhárítást? Mikor végzünk? mennyiért végzünk? Minden kérdésre megadjuk a választ a következő weboldalon: Duguláselhárítás olcsón

 • Partnerünk:

  Womas duguláselhárítás 2017-ben:

  Womas duguláselhárítás

  Magát a duguláselhárítást sok ember ismeri már sajnos vagy nem sajnos. Az, hogy milyen eszközökkel végzik el a duguláselhárító szakemberek a dugulást azt viszont már kevesebben ismerik. A womas duguláselhárítás mint ahogy a nevében is benne van a woma géppel végzik. Mi is az a woma, merülhet fel a kérdés? A Woma valójában egy Németországi székhelyű cég magasnyomású pumáinak, szivattyúinak márkaneve: woma.de. A duguláselhárítást legtöbb esetben a magasnyomású vízzel végezzük. Ez a víz minden letapadt sarat elér a csőrendszerben, meglehetősen nagy erőhatással kinyom minden dugót a csőrendszerből.

 • Partnerünk:

  Virágküldés Budapesten 990ft-tól!

  virágküldés budapest

  Behavazódott a munkahelyén és nincs ideje a szerelmének ajándékot vásárolni a házassági évfordulóra? Akkor Önnek remek szolgáltatás a virágküldés! Akár egy 5 perces kávészünetben leadható a virágrendelés és a virágfutár már úton is van a kiválasztott virágcsokor és egy Öntől származó személyes üzenettel a kedveséhez. A virágküldés Budapest területén csak 990 Ft. A Mestervirág virágküldő szolgálat segítségével nagy lesz az örömszerzés!

 • Partnerünk:

  SarkadiSeo az online marketing royal flush-e!

  online marketing ügynükség

  Az online marketing manapság már mindennapos a nagy cégeknek és egyre inkább a kis vállalkozások is követik a példájukat. Az internet óriási és ha nem teszünk ellene akkor sosem fogják megtalálni a weboldalunkat a látogatók. Azokat fogják megtalálni aki nap mint nap az online marketinggel segíti az online megjelenését. A SarkadiSeo az online marketing ügynükség nagy ásza, igaz még nem ismert de gombamód növekszik a kisvállalkozók vállán. Arra törekszünk, hogy minden kisvállalkozónak legyen weboldala és bevétele online.