1. Főoldal Nyíl
  2. Szolgáltatásaink Nyíl
  3. Fürdőszobai duguláselhárítás

Fürdőszobai (kád, padló összefolyó, zuhanyzó) duguláselhárítás

A fürdőszoba a lakás egyik legfontosabb része és egyben elengedhetetlen része is. Ezért fontos, hogy mindig tökéletesen lehessen használni mert senki sem szeret büdös és koszos lenni. Márpedig ha valami baj van a fürdőszobában akkor ezek elfordulhatnak. Pl: ha a kádban vagy a zuhanyzóban ne adj Isten a padló összefolyóban nem folyik le a víz. Ilyen esetekben lehet használni a fürdőszobát de akkor az utcára fog kifolyni a víz ha már le nem tud.Ilyen esetekben is lehet használni a lefolyótisztítószereket?

Természetesen, a lefolyótisztító szerek minden cső vezetékbe használhatóak ahol lefolyik a víz de nem mindig ajánlott! Abban az esetben ajánlott amikor még lefolyik a víz lassacskán ha már nem képes erre sem akkor nagyobb kárt tud okozni mint hasznot. Illetve a szakembereink is veszélynek vannak kitéve az égető szag és folyadék miatt. Nem beszélve arról, hogy ezek a szerek nem olcsóak és ha összeadjuk a fürdőszobai duguláselhárítás árát és a lefolyótisztító árát akkor nem fog tetszeni az összeg. Mi nem akarunk rosszat!

Bűz van a fürdőszobában, mit tegyek?

A bűz a modern világ ellensége, miközben régen egy olyan átlagos dolog volt ami nem zavarta az embereket mert nem mindenki engedhette meg magának a tisztálkodást meg a parfümöket. De!! Szerencsére a mai világban ez megváltozott és már mindenki megengedheti magának a tisztálkodást és a kellemes illatokat. Amivel viszont harcolni kell az a bűz és nem is olyan könnyű főleg a fürdőszobában a padló összefolyóból érkező bűz az igazán kellemetlen.

A lefolyótisztítószer az egyik lehetséges megoldás erre az esetre ami megoldhatja a problémát. Itt bármelyiket használhatja csak a márka ami más és más de a szerek rendeltetése és hatása ugyan olyan.

A másik lehetséges megoldás ami egy fokkal költségesebb az a szakember felkeresése és felfogadása, hogy eltávolítsa a szagokat. Igaz ez költségesebb de gyorsabb és tovább tartja szagtalanul a környezetet. Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy neki mi a fontosabb a gyorsabb profibb és garanciális megoldás vagy a saját kézű munka.

Szét kell szedni a zuhanyzót ha eldugult?

Sajnos az esetek többségében hozzá kell nyúlni a zuhanyzóhoz, hogy kidugítsuk de ez nem jár nagy felfordulással.
Ne hagyja, hogy a dugulás uralja a fürdőszobáját!