1. Főoldal Nyíl
  2. Blog Nyíl
  3. Éjszakai munka rejtelmei: duguláselhárítás éjszaka.

Éjszakai munka rejtelmei: duguláselhárítás éjszaka.:

Az éjszakai munka mindig más mint a nappali főleg azért mert nincsenek nyitva a boltok és kihalt az egész város. Napközben pl ha lerobbanunk akkor nagyobb a valószínűsége hogy jön segítség de éjszaka csak a telefonra és az éjszakai őrangyalra számíthatunk és ha a telefonunk is lemerül akkor nagy a baj.

Duguláselhárítás éjszaka?

Az estek nagy százalékában nappal kell dolgoznunk de előfordul hogy éjszaka (bármikor) menni kell mert menni kell. A wc-nek le kell folyni vagy a kádnak vagy a mosogatónak, nincs mese. Ez nem türelem kérdése mert ha sokat várunk a dugulással akkor annak következményei lesznek. Akár falbontásról is beszélhetünk ami akár 1 hétig is eltarthat ha megtalálja a tökéletes szakembert.

Éjszaka drágább a duguláselhárítás?

Mivel egy éjjel-nappal működő gyorsszolgálatról beszélünk ezért a cégek közel 100%-nál van éjszakai felár de ha belegondolunk ez így természetes. Általában 5.000f Ft plusz kiszállási díjjal kell számolni éjszaka.

Az éjszakai kockázat óriási:

Nem csak a dugulások elhárítása miatt hanem pl ha egy aknát kell megvizsgálni és nincs világítás csak elemlámpa akkor a megnő a veszélye a baleseteknek. Éjszak az ember akaratlanul is óvatlanabb mert normálisan aludnia kellene de ebben a szakmában nem lehet.