1. Főoldal Nyíl
  2. Blog Nyíl
  3. Duguláselhárítás ritka eset Budapesten

Duguláselhárítás ritka eset Budapesten

Péntek este hívtak ki a WC dugulásra a XI. kerületbe .Falra szerelt WC volt részlegesen volt eldugulva ,tehát lefolyt csak nem megfelelő sebességgel, kérdeztem a megrendelőt elképzelhető, hogy beleesett a WC illatosító nem tudta megmondani de lehetséges válaszolta. Rádobtam egy kevés WC papírt és lehúztam a WC-t teljesen eldugult akkor gondoltam a gyakorlat miatt, hogy közel lehet a dugulás, kétféle tisztítás létezik elmondtam a tulajnak
  • 1: Leszedem a csészét, ha nincs tisztító nyílás a wc után általában nem szokott lenni. Cső tisztító spirállal oldom meg a dugulást, de azzal a veszéllyel járhat, hogy utána, ha meg van keményedve a kiömlő gumiharang csepegni fog sajnos elég gyakran előfordul ez a falra szerelt wc-k esetében.
  • 2: Nagy ipari pumpával mert nem kell leszerelni a wc-t, az esetek zömében ha illatosító kerül a wc -be megszokott magában a kerámia csészében akadni hátul a kifolyónál. Pumpával sikerült vissza szívni a csészébe az illatosítót ahonnan könnyű szerrel ki lehet szedni, körülbelül a harmadik negyedik pumpálásra.
A tulaj nagyon megörült, hogy a bűnös tárgy ilyen hamar előkerült. Ezt a ritka példa általában nem szokott ilyen egyszerű lenni a dugulás.