1. Főoldal Nyíl
  2. Blog Nyíl
  3. Duguláselhárítás falbontás nélkül

Duguláselhárítás falbontás nélkül:

A duguláselhárítási munkák során a szakemberek rendre találkoznak olyan komolyabb esetekkel, ahol szóba kerülhet, hogy bontás útján oldják meg a problémát. Ez azonban a legtöbb ilyen esetben egyáltalán nem az egyetlen megoldás. Egyes esetekben a szerelők azért javasolják ezt a megoldást, mert kevesebb vesződséggel, munkával jár a falon keresztül megkeresni a csőben a dugulás okát – az igazán tapasztalt, elhivatott szakemberek azonban tudják, hogy a hagyományos módszerekkel és némi kitartással szinte bármilyen dugulás bontás nélkül elhárítható. Kivételt képez persze az az eset, ha csőtörésről vagy rosszul épített csőrendszerről van szó, vagy ha például egy nagyobb épületben, társasházban másképpen lehetetlen megállapítani, hol és mi okozza a dugulást, vagy másképpen nem lehet hozzáférni.

Ugyanakkor a leggyakoribb esetekben egyszerűen arról van szó, hogy a dugulás oka – torlódás, lerakódás vagy a csőbe került idegen tárgy – meglehetősen messze, akár több csőkanyarulat után található. Ha a szakember hajlandó rááldozni az energiát, ez is megoldható ugyanakkor az olyan eszközökkel, mint az univerzális csőgörény. A WC-k duguláselhárításánál ugyan sokszor javasolják legalább a WC leszerelését, ezt azonban vissza is szerelik a munka végeztével. Csepelemes odafigyelni arra, hogy olyan szakembert válasszunk, aki hajlandó akár egy kicsit nehezebb munkát végezni azért, hogy a bontás elkerülhető legyen. Ez ugyanis, bár a duguláselhárítást talán meggyorsítja, mindenképpen további plusz költségeket és problémákat okoz majd, amíg teljesen helyreállítjuk a csöveket és a falat.

A BL Online megoldja a duguláselhárítást bontás nélkül Budaörsön is:

Budaörsön A duguláselhárítás bontás nélkül szolgáltatásával Ön rengeteg időt, pénzt és bosszúságot takaríthat meg magának. Hiszen ha a falak bontására kerül a sor, akkor hatalmas káosz és felfordulás tud pillanatok alatt keletkezni az Ön otthonában. Anyagilag pedig rengeteg ráfordítást igényel mind a lebontás, mind pedig az újjáépítés, Így tehát mindenképpen olyan szakembereket kell keresnie, akik szinte minden esetben képesek a duguláselhárítást bontás nélkül is kivitelezni.

Szerencsére manapság már csak igen kevés szolgáltató alkalmazza előszeretettel a falbontást. De erre nincs is már szükség, hiszen a modern technikának köszönhetően szinte minden esetben megoldható a duguláselhárítás bontás nélkül is. Így egy valódi szakembernek olyan modern eszközei és berendezései vannak, amikkel könnyedén megtalálható és meg is szüntethető szinte bármilyen jellegű dugulás. A felderítésben a kamerás csővizsgálat jár az élen, melynek segítségével könnyedén beleláthatunk a cső belsejébe és feltérképezhetjük annak minden apró négyzetcentiméterét. Így semmilyen dugulás vagy hiba nem maradhat rejtve előlünk. Ezt követően pedig különféle kézi és gép spirálos berendezésekkel lehet a duguláselhárítást bontás nélkül is megoldani. Hiszen ezek a gépek a cső belsejébe hatolva roppant hatékonyan képesek azt a teljes szélességükben kitisztítani.

Ha tehát Ön sem akarja, hogy egy kontár szétbombázza a lakását, amiért ráadásul Ön még legalább dupla annyit is fizethet, akkor inkább hívjon minket, és garantáljuk, hogy a falakhoz hozzá sem érünk! Profi kollégáink és modern eszközarzenálunk garancia rá, hogy mi minden esetben képesek vagyunk megoldani a duguláselhárítást bontás nélkül is. Hívjon hát, hogy minél előbb segíthessünk Önnek, és hogy mihamarabb visszaállhasson a megszokott rend az otthonában.