1. Főoldal Nyíl
  2. Blog Nyíl
  3. Ismerjük fel a dugulás első jeleit - duguláselhárítás korrekt áron

Ismerjük fel a dugulás első jeleit - duguláselhárítás korrekt áron:

Legyen szó új építésű házakról vagy éppen több százéves épületekről, egyvalami közös bennük: összetett lefolyórendszerük van, melyek még a megfelelő odafigyelés mellett is eldugulhatnak idővel. Bármilyen lefolyórendszerünk is van, a megfelelő gondozás, az odafigyelés nem csak a csövek épsége, de a saját higiéniánk és közérzetünk miatt is fontos.

Ismerjük fel a dugulás első jeleit!

A dugulások a lefolyórendszerben nem egyik pillanatról alakulnak ki. Az esetek jelentős többségében hosszú folyamat vezet el a dugulás megjelenéséig, éppen ezért minden ilyen dugulás makacs, nem elegendő a felületes kezelésük. A dugulásoktól úgy szabadulhatunk meg véglegesen, ha teljesen kitakarítjuk a vízcsöveket, azaz a legalsó, legrégebbi, megkövesedett rétegektől is megszabadulunk. Ehhez azonban nem elegendőek a boltban kapható lefolyótisztító-szerek.

Kamerás csővizsgálat 17. kerületi duguláselhárítás felsőfokon:

A jó hír azonban, hogy ha felismerjük a dugulás első jeleit, megelőzhetjük a problémát, ráadásul a tisztítási folyamat is könnyebben megy. Dugulásra gyanakodhatunk abban az esetben, ha úgy látjuk, a víz lassabban folyik le, mint korábban. Emellett a dugulás első jelei közé kell sorolnunk azt, ha a víz bugyborékolva folyik le valamely lefolyóban, illetve azt is, ha erős csatornaszagot áraszt magából.

A segítség házhoz jön:

Szakembereink sokéves tapasztalatuknak köszönhetően gyorsan és könnyedén képesek felmérni a problémákat, illetve lokalizálni a dugulás helyét. Minden munkatársunk a legmodernebb eszközökkel, gyorsan és hatékonyan dolgozik, így Ön gyorsan megszabadulhat a vízvezetékekben jelentkezett problémáktól.