Duguláselhárítás Budaörs, ne a csodában bízzon hanem benünk!
  1. Főoldal Nyíl
  2. Duguláselhárítás Budaörs

Duguláselhárítás Budaörs, ne a csodában bízzon hanem benünk!

Duguláselhárítás Budaörsön budaörsi munkatársunk segít önnek 1 órán belül. Az év bármely napján és napszakban: NON-STOP duguláselhárítás.

Miért minket válasszon Budaörsön
  • Tapasztalat: 10 év
  • Tudás: 100%-os
  • Kommunikáció: 100%-os
  • Pontosság: Mi az a késés?
  • Ár: Szemtelenűl olcsó
  • Munkatársak átlag életkora: 35 év
Mindannyian tudjuk, milyen az, ha nem lehet lehúzni a wc-t, vagy amikor éppen a fürdőszobát önti el a víz. Bizonyára Ön is tapasztalta már, hogy milyen lélekölő tud lenni, amikor a vasárnapi családi ebéd, vagy a gyerek szülinapi bulija szó szerint vízbe fullad. Ha nem volt még része ebben az igencsak kellemetlen élményben, higgye el nekünk, a jövőben elöbb utóbb sajnos lesz!

Ha tűz van, hívja a tűzoltókat, ha baleset történt, hívja a mentőket,ha dugulás van, hívja a 06-30-733 -3666 Hívjon ! Az elmúlt 20 évben szerzett tapasztalataink ugyanis egyértelműen bizonyítják, hogy kétféle ember létezik: Akinél már volt dugulás és akinél majd lesz.

A duguláselhárító csapata mindent tud a korszerű duguláselhárításról: a duguláselhárítás a munkánk, ehhez értünk! Duguláselhárítás Budaörsön akár hétvégén, ünnepnapon vagy az éjszaka közepén.

Felkészült Budaörsi duguláselhárító csapatunk:

Felkészült Budaörsi duguláselhárító csapatunk, hogy azonosítsa a problémát és akár egy óra leforgása alatt megtörténik a duguláselhárítás. Spirálos és Magasnyomású duguláselhárító tisztítóberendezésünkkel tiszta, gyors és hatékony duguláselhárítást végzünk, hogy Önnek úgy folytatódjon a napja, mintha semmi sem történt volna! Cégünk Pest-megyében 6 éve 24 órás ügyeletben végzi a duguláselhárítást és a szennyvíz- valamint csapadékelvezetéssel kapcsolatos problémák diagnosztizálását, felkutatását és elhárítását. Figyelem! A probléma megelőzése rendkívül fontos, ezért duguláselhárítás szolgáltatásunk mellett szeretnénk figyelmébe ajánlani kamerás csővizsgálatunkat. Ez a legjobb módja a rejtett hibák kiszűrésének, így kisebb az esély egy esetleges duguláselhárítás szükségességére. Ha kamerás cső- vagy csatornavizsgálatra van szüksége vagy duguláselhárítás szolgáltatást keres Szegeden, hívjon bennünket bizalommal.

Budaörsi lefolyó duguláselhárítás:

A lefolyó duguláselhárítás egyaránt történhet egyszerűbb házi módszerekkel és a képzett szakemberek segítsége folytán is. Ráadásul egy lefolyó dugulását már több jelből is sejthetjük előtte, hiszen egyre nehezebben és egyre lassabban folyik már csak le a víz egy dugulás előtt. Így ha még időben észleljük a figyelmeztető jeleket, akkor még mi magunk is képesek leszünk a lefolyó duguláselhárítás hatékony elvégzésére.

Ha tehát akadozva folyik már csak le a víz a mosdóból, akkor legelőször kézbe vehetjük a WC pumpát, hogy az általa keletkező légmozgás segítségével meg tudjuk mozdítani a dugulást. Ha mégse járnánk sikerrel a lefolyó duguláselhárításban, akkor következhetnek az olyan egyszerű háztartási szerek, mint az ecet, szódabikarbóna, citromsav, bórax vagy éppen a háztartási sósav. De vásárolhatunk a boltban is számtalan lefolyótisztítót, amik azonban egyrészt igen drágák, másrészt pedig korántsem biztos, hogy bármivel is hatékonyabbak, mint a háztartási szerek. Ugyanis az egyetlen valóban hatásos és hosszú távú megoldás a lefolyó duguláselhárítás terén, hogy ha profi szakemberre bízzuk azt, aki a felhalmozott tapasztalatának köszönhetően bizonyára rövid időn belül megoldja a problémát.

Ha lefolyó duguláselhárításra van szüksége, akkor válassza Bl-Promt Kft.-t:

Mi a helyszínre való kiérkezést követően alaposan felmérjük a helyzetet, elemezzük majd ezt követően a leghatékonyabb módszer segítségével végezzük el a lefolyó duguláselhárítást az Ön otthonában! Számunkra semmilyen dugulás nem jelenthet problémát, hiszen hosszú pályafutásunk alatt már volt dolgunk minden fajtájú és súlyosságú dugulással is. Így nyugodtan ránk bízhatja a dugulást, mert kíméletlenül leszámolunk vele, hogy Önnek soha többet ne okozzon kellemetlen perceket
Só és forróvíz a duguláselhárításban Duguláselhárítás házilag
Az egyik roppant egyszerű és olcsó megoldás, a só és a forró víz használata. A forró víz ugyanis képes elmosni, a lefolyódugulások egyik fő okozóját, a zsíros lerakódást. Emellett a só eléggé szemcsés ahhoz, hogy a cső falára tapadt szennyeződéseket le tudja oldani. Nincs más dolgunk, mint egy pohár sót a lefolyóba önteni, amelyre egy-két pohárnyi forrásban lévő vizet zúdítsunk. Ha makacsabb dugulással állunk szemben, a sót elkeverhetjük szódabikarbónával is, valamint a forró vízhez hozzáadhatunk 20 % -os töménységű ecetet is. Ez esetben először a szódabikarbónás-sós keveréket kell a lefolyóba szórnunk, majd a forró ecetes vizet kell ráönteni. A két anyag találkozása következtében erőteljes kémiai reakció alakul ki, amely hatására habzás lép fel. Ez a habzás és a szódabikarbónás sós szemcsés anyag képes eltávolítani a szennyeződéseket, valamint az ecet a lerakódott vízkövet is feloldja a lefolyórendszerben. A pezsgés megszűnése után, erőteljes meleg vizes átmosásra lesz szükség, amellyel eltávolíthatjuk a fellazított szennyeződéseket a rendszerből. Ezt az öblítést célszerű a zuhanyrózsa eltávolítása után, a gégecsővel elvégezni. Ha a cső nem elég hosszú, hogy elérje az eldugult lefolyót, akkor akár a kerti slagot is használhatjuk, de sok esetben a csapból folyó vízsugár is elegendő lehet a rendszer kitisztításához

Itt a legjobb barátunk a pumpa lehet. Ez persze csak akkor hatásos ha pumpálunk, amikor a Wc torokban van csak ledugulva. Ha pumpáláskor nem hárul el, akkor sajnos nagyobb a gond mint azt gondolná és szakemberhez kell fordulnia.