1. Főoldal Nyíl
  2. Blog Nyíl
  3. Miért annyi az annyi? Vagyis duguláselhárítás árának a kiszámítása

Miért annyi az annyi? Vagyis duguláselhárítás árának a kiszámítása:

Az ár mindenki számára a legmeghatározóbb dolog a szolgáltatás választásánál. Maga a duguláselhárítás az egyik legnehezebben megállapítható ár alapján. Hasonlítani lehetne a festőkhöz ott sincs 2 egyforma szakember 2 egyforma árral, mindenki más és más árakkal dolgozik. Mindkettő más és más munkát végez ez igaz a duguláselhárításra is!

Olyan is elő szokott fordulni hogy azonos összegért 2 cég is dolgozik, persze miért ne? A piac óriási és a versenytársak próbálnak felzárkózni egymáshoz. Mégsem ugyan olyan az elvégzett munka mivel más fajta gépekkel dolgoznak és a tapasztalat is sokat számít. A rosszul elvégzett munka katasztrofális lehet.

Egy duguláselhárítás ár példa képen:

Éjszaka hívtak minket egy szórakozóhelyre elvégezni egy dugulást, csak annyit tudtunk hogy nem folyik le a wc és a piszoárral is gondok vannak. Amikor kiért a kolléga a helyszínre észlelte hogy az illemhelység tocsog. Először hozzá kellet férnie a wc-hez és elkezdeni a duguláselhárítást. A munka 1 órán át zajlott hajnal 1 órától 2-ig. Az ár pedig a következő képen alakult: Éjszakai kiszállás 5.000Ft + wc duguláselhárítás 10.000Ft + piszoár duguláselhárítás 5.000 Ft. Összességében 20.000ft volt a fizetett összeg ami soknak mondható de éjszaka volt és sürgősen érkezett a kolléga. Ez nappal természeten olcsóbb és ha kisebb a baj akkor is olcsóbban jön ki ez csak egy példa volt.