Duguláselhárítás 17. kerület - 168 óra garanciát vállalunk.
 1. Főoldal Nyíl
 2. Duguláselhárítás 17. kerület

Duguláselhárítás 17. kerület szolgáltatásaink:

 • Mosogató duguláselhárítás 17. kerület
 • WC duguláselhárítás 17. kerület
 • Fő, gerincvezeték duguláselhárítása 17. kerület
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás 17. kerület
 • Zuhanytálca duguláselhárítás 17. kerület
 • Légkondi kondenz csepegtető dugulás elhárítása 17. kerület
 • Kád duguláselhárítás 17. kerület
 • Mosdó duguláselhárítás 17. kerület
 • Piszoár duguláselhárítás 17. kerület
 • Vízvezeték szerelés 17. kerület

Tudjuk, hogy a dugulás sosem jön jókor. Cégünk már több, mint két évtizede végzi a duguláselhárítás 17. kerület szolgáltatását, így a kerületben már otthonosan mozgunk, ismerjük a házak vízvezeték rendszereit, mely a hibafelderítés során idő, így pénzmegtakarítást jelent Önnek. Szakembereink gyakorlata, tapasztalata a kedvező árszabásunkon túl garanciát is jelent Önnek.

Duguláselhárítás házilag, otthoni módszerekkel a 17. kerületben:

Kérjük, amennyiben dugulást észlelt, akármilyen bosszantó és kellemetlen is a probléma, ne kezdje el megoldani egyedül a duguláselhárítást, mert előfordulhat, hogy mélyíti a dugulást, és inkább eltömíti mintsem megoldaná a problémát. Inkább azt javasoljuk, hogy kérje ingyenes visszahívásunk, mert ekkor a rövid helyzetfelmérést követően, mi olyan eszközöket és megoldásokat ajánlunk Önnek, amellyel el tudja hárítani a dugulást. Ekkor elmondjuk hol, és milyen eszközt használjon, milyen szereket vásároljon és hogyan használja őket. Általában, ha megoldható házi módszerekkel a duguláselhárítás, akkor ezekkel a módszerekkel biztosra mehet. Ha nem sikerül, akkor Önnek mindenképpen szakemberekre van szüksége, akik tudásuknak köszönhetően megoldják a kellemetlenségeket!

Cégünk szakemberei munkavégzésük során szakértelmüket és tapasztalataikat a legmodernebb technikai eszközökkel és duguláselhárító gépekkel támogatunk meg, tehát minden adott ahhoz, hogy munkáinkat a legkörültekintőbben a lehető legnagyobb higiéniai előírásoknak megfelelően, gyorsan és költséghatékonyan végezzük. Ezen túl szolgáltatásunk több díjmentes részszolgáltatást tartalmaz, mint például:

Kérjük ne feledje: BL online duguláselhárítás a 17. kerületben, hívjon fel minket tanácsainkért és visszahívjuk, amikor tanácsainkkal megpróbáljuk elhárítani a dugulást házilag. Hívjon bizalommal: 06 (30) 882-3000

Felsorolok önnek néhány duguláselhárító szert amivel hatékonyan tudja elhárítani ha valamelyik lefolyó vezetékében dugulást észlel.
A legjobb Domestos duguláselhárító szer: domestos Domestos a legtöbbféledomestos lefolyótisztítószer 17. kerületbenbb fürdőszobai dugulást okozói (haj, szappan) és konyhai mosogató dugulás okozó (hús zsír, tészta, mosogatószer általi lerakódások stb.) ezekben a lefolyóban kialakult dugulást képes maximum 30 perc alatt megszüntetni, elhárítani. Mivel nátrium-hipoklorit, nátrium-hidroxid, tartalmaz ami a környezetre káros, maró hatású kémiai anyag. használata során kimondottan ajánlott védő kesztyűt, maszkot viselni! Ez a kémiai vegyület kimondottan fürdőszobai és konyhai lefolyó dugulásának megszüntetésére alkalmas, A WC dugulás ellen nem jó! Ezért ott ne alkalmazzák. Más termékekkel Nem szabad használni mert keveredéskor gázok szabadulnak fel, amik mérgezőek! Mindig öntse a flakon tartalmát a lefolyóba hogy a problémát meg tudja teljesen szüntetni. Miután lefolyt a víz, forró vízzel alaposan öblítse át a lefolyó rendszert mimnél többször hogy ne maradjon a vezetékében semmi lerakódás. Cégünk szakemberei munkavégzésük során szakértelmüket és tapasztalataikat a legmodernebb technikai eszközökkel és duguláselhárító gépekkel támogatunk meg, tehát minden adott ahhoz, hogy munkáinkat a legkörültekintőbben a lehető legnagyobb higiéniai előírásoknak megfelelően, gyorsan és költséghatékonyan végezzük. Ezen túl szolgáltatásunk több díjmentes részszolgáltatást tartalmaz, mint például:

Ha dugulást tapasztalunk otthonunkban valamelyik csőben vagy lefolyóban, nyilvánvaló, hogy az az első, hogy megpróbáljuk elhárítani azt. Erre adott is számos lehetőség van, azonban nem árt tudni, hogy ezek nagy része csak az enyhe dugulások esetén hatékony, ha már makacsabb a probléma, nem sokra megyünk vele. A legelső dolog, amit bevethetünk, ha dugulással állunk szembe, a vécépumpa. Ennek segítségével szinte minden dugulás megszüntethető, természetesen csak akkor, ha nem nagyon súlyos a helyzet. Fontos azonban a megfelelő használat: vákuumot kell képezni a pumpával, ugyanis csak így működik hatékonyan. Cégünk szakemberei munkavégzésük során szakértelmüket és tapasztalataikat a legmodernebb technikai eszközökkel és duguláselhárító gépekkel támogatunk meg, tehát minden adott ahhoz, hogy munkáinkat a legkörültekintőbben a lehető legnagyobb higiéniai előírásoknak megfelelően, gyorsan és költséghatékonyan végezzük. Ezen túl szolgáltatásunk több díjmentes részszolgáltatást tartalmaz, mint például:

Nagyon sokan alkalmazzák a lefolyótisztító szereket, ha valami eldugul, azonban ezekkel sem árt óvatosan bánni. Ha úgy döntünk, ezeket vetjük be a dugulás ellen, mindenképpen tartsuk észben, hogy rendkívül veszélyes, ha többféle lefolyótisztítót keverünk össze. A különböző vegyszereket ugyanis, ha összeöntjük, mérgező gázok keletkezhetnek a keverékből, ez pedig súlyosan veszélyeztetheti akár az életünket is. A dugulást azonban így sem fogjuk tudni megszüntetni, mert nem erősítik egymás hatását, sőt, még nagyobb galibát okozhatnak. Cégünk szakemberei munkavégzésük során szakértelmüket és tapasztalataikat a legmodernebb technikai eszközökkel és duguláselhárító gépekkel támogatunk meg, tehát minden adott ahhoz, hogy munkáinkat a legkörültekintőbben a lehető legnagyobb higiéniai előírásoknak megfelelően, gyorsan és költséghatékonyan végezzük. Ezen túl szolgáltatásunk több díjmentes részszolgáltatást tartalmaz, mint például:

A csőgörénnyel is próbálkozhatunk, de csak óvatosan, mert ha beletörjük a csőbe, csak ronthatunk a helyzeten. Ha minden házi praktika ellenére sem sikerült a dugulást elhárítani, itt az ideje a szakképzett segítség kérésének. Biztos lehet benne, hogy szinte azonnal a helyszínre sietünk és rövid idő alatt elhárítjuk a dugulást. Spirálos és womás gépekkel dolgozunk, amik segítenek a probléma minél gyorsabb legyőzésében. Cégünk szakemberei munkavégzésük során szakértelmüket és tapasztalataikat a legmodernebb technikai eszközökkel és duguláselhárító gépekkel támogatunk meg, tehát minden adott ahhoz, hogy munkáinkat a legkörültekintőbben a lehető legnagyobb higiéniai előírásoknak megfelelően, gyorsan és költséghatékonyan végezzük. Ezen túl szolgáltatásunk több díjmentes részszolgáltatást tartalmaz, mint például:

Ha lakásunk eldugul a mosogató, a kád, a zuhanyzó lefolyója vagy a vécé, rendkívül sok bosszúságot élhetünk át, még akkor is, ha a probléma nem súlyos. Ha szerencsénk van, akkor csak annyi történik, hogy a szokásosnál nehezebben folyik le a víz. Ilyenkor még van remény arra, hogy mi magunk is meg tudjuk oldani a helyzetet. Rosszabb esetben azonban igen súlyos állapotok uralkodhatnak el a lakásban, ilyenkor pedig rendszerint hasztalanok a házi praktikák. Szerencsére azonban nem is magunknak kell megoldani a problémát, kérhetünk szakképzett segítséget is. Cégünk szakemberei munkavégzésük során szakértelmüket és tapasztalataikat a legmodernebb technikai eszközökkel és duguláselhárító gépekkel támogatunk meg, tehát minden adott ahhoz, hogy munkáinkat a legkörültekintőbben a lehető legnagyobb higiéniai előírásoknak megfelelően, gyorsan és költséghatékonyan végezzük. Ezen túl szolgáltatásunk több díjmentes részszolgáltatást tartalmaz, mint például:

Hacsak nem egy katasztrófa sújtotta övezettel találjuk szembe magunkat, kezdetben megpróbálhatunk bevetni néhány házi praktikát, hátha sikerül ezekkel is visszaszorítani a dugulást. Bevethetjük a lefolyótisztító szereket, vécépumpát vagy csőgörényt, de fontos, hogy mindegyiket megfelelően használjuk, és körültekintően bánjunk velük. A lefolyótisztító szereket például tilos keverni, mert ettől nem lesznek hatékonyabbak, mérgezés lehet a vége. A csőgörénnyel is bánjunk óvatosan, nehogy beletörjük a csőbe, mert csak nagyobb lesz a gond.

Non stop duguláselhárítás 17 kerületben Bl-online duguláselhárító csapat

Szerencsére ma már a duguláselhárítás nagyon gyorsan lehetséges akkor is, ha kénytelenek vagyunk szakember segítségét kérni. Ha minket választ, biztos lehet benne, hogy a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre sietünk, hogy megoldjuk a problémáját! Szakszerű segítséget biztosítunk, és ha van rá bármilyen mód, falbontás nélkül dolgozunk, hogy Önnek a lehető legkevesebb problémát okozzák a munkálatok! Modern, megfelelő eszközeinkkel a legmakacsabb dugulást is elhárítjuk! Cégünk szakemberei munkavégzésük során szakértelmüket és tapasztalataikat a legmodernebb technikai eszközökkel és duguláselhárító gépekkel támogatunk meg, tehát minden adott ahhoz, hogy munkáinkat a legkörültekintőbben a lehető legnagyobb higiéniai előírásoknak megfelelően, gyorsan és költséghatékonyan végezzük. Ezen túl szolgáltatásunk több díjmentes részszolgáltatást tartalmaz, mint például:

Cégünk immáron lassan 8 éve duguláselhárítással foglalkozik és 1 éve a vízvezeték szerelésbe is belekezdett. Büszkén állítjuk hogy mi vagyunk a piacvezetők pest megyében ezt az is mutatja hogy éppen ezt a szöveget olvassa. Ránk találni nem nehéz ezt büszkén merjük állítani még 17. kerület-en sem. Cégünk szakemberei munkavégzésük során szakértelmüket és tapasztalataikat a legmodernebb technikai eszközökkel és duguláselhárító gépekkel támogatunk meg, tehát minden adott ahhoz, hogy munkáinkat a legkörültekintőbben a lehető legnagyobb higiéniai előírásoknak megfelelően, gyorsan és költséghatékonyan végezzük. Ezen túl szolgáltatásunk több díjmentes részszolgáltatást tartalmaz, mint például:

Amit nagyon szeretünk az a monotonitás elkerülése ezét vállalunk minden kihívással rendelkező munkát amit más nem vállal el. Hogy miért? Azért mert unalmas mindig wc dugulást elhárítani meg mosogatót stb.. mi is emberek vagyunk és a monotonitás az nem embereknek való. Amire még büszkék vagyunk azok az áraink! Mi vagyunk a legolcsóbbak amíg más alánk nem ajánl. Biztos nem most hallott ilyet először, amikor felhívunk több céget akkor sokszor előfordul hogy olcsóbb árat kapunk a konkurenciáénál. Mi ilyet nem teszünk! Azért mert profin dolgozunk és ennyi az árunk és garanciát is vállalunk! Ne tévessze meg az 1-2 ezer forintos olcsóbb ár, mert ahogy a híres mondás tartja „olcsó húsnak híg a leve”. Cégünk szakemberei munkavégzésük során szakértelmüket és tapasztalataikat a legmodernebb technikai eszközökkel és duguláselhárító gépekkel támogatunk meg, tehát minden adott ahhoz, hogy munkáinkat a legkörültekintőbben a lehető legnagyobb higiéniai előírásoknak megfelelően, gyorsan és költséghatékonyan végezzük. Ezen túl szolgáltatásunk több díjmentes részszolgáltatást tartalmaz, mint például:

17. kerület-ben lakik? Éppen dugulása van? Nem tudja mit tegyen? Mi segítünk a bajban, cégünknek minden 2. kerületben van munkatársa így -50 percen belül oda tudnak érni a kollégák ha szükséges. Nincs minden kerületben duguláselhárító cég mert az igen csak sok cég lenne ilyen kis városban. Így a 17. kerület-ben sincs vagyis nagy valószínűséggel nincs duguláselhárító cég de mivel mi nagy cég vagyunk ezért szinte minden kerületben lakik egy szakemberünk aki nagyon gyorsan ki tud menni a címre és el tudja hárítani a dugulást.

Mennyi az ára egy átlagos duguláselhárításnak a 17. kertület-ben? Van-e felárunk a 17. kerület-ben?

Nem teszünk különbséget kerületek között minden kerületben így a 17. kerület-ben is ugyan annyi a duguláselhárítás mint bármelyik más kerületben. Cégünk elmondhatja, hogy átlagosan 8.500 ft és .000 ft között el tud hárítani egy dugulást. Pontos árat senki sem tud mondani így látatlanba így mi sem, ezért van meghatározva a kezdő és a maximum ár amit elkérhetünk.

Éjjel és nappal ingyen szállunk ki a helyszínre bárhol is legyen az akár 17. kerület-en.

Fontos megemlíteni, hogy abban az esetben amikor bekövetkezik a dugulás (dugulásnak azt nevezzük amikor már egyáltalán nem folyik le a víz) ne halogassuk mert csak annál rosszabb lesz. Tisztában vagyunk vele, hogy nem olcsó mulatság de sajnos ha sokáig halogatja akkor csak drágább és drágább lesz. Pontosan ugyan így van ez az olcsó duguláselhárítókkal, nem feltétlenül dolgoznak rosszul vagy hanyagul csak mivel olcsó annyi a megrendelése, hogy nem tudja a munkát tökéletesen elvégezni mert siet a következő címre. Ennek az eredménye pedig az, hogy újra eldugul minden és jöhet a következő duguláselhárító. Nincs ez másképp a 17. kerület-ben sem itt sajnos.

Mit kell tenni ha 17. kerület-ben dugulása keletkezik? Van itt helyben duguláselhárító a 17. kerület-ben?

 • 1: Meg kell győződni róla hogy csak nekünk van dugulásunk és hogy semmi sem folyik le vagy csak 1 valami pl wc. Ikerházak esetén gyakran előfordul hogy ha 1 valakinél nem folyik le a víz akkor senkinél.
 • 2: Fontos hogy mennyi ideje van a dugulása.
 • 3: Megpróbálhat lefolyótisztító szert beleönteni de a dugulás kialakulása után már ezek a szerek csupán rontanak mint hogy javítanának a helyzeten.
 • 4: Abban az esetben ha semmi sem segít hívjon minket, ingyen tanácsot is adunk.
Biztosan! Manapság már nagyon elterjedt szakma lett a duguláselhárítás, amit a vízvezeték szerelés szakmából lehet kitanulni. Vízvezeték szerelő sok van így sokan értenek a duguláselhárítás-hoz is valamilyen szinten. A kérdés az, hogy elég az ha valaki csak valamilyen szinten tud dugulást elhárítani? Szerintünk elég sok tapasztalat és gép kell hozzá. Cégünk nem a 17. kerületben van de 1-2 órán belül oda tud érni a címre és meg tudja oldani a dugulást a 17. kerületben is. Ami nagyon fontos az az, hogy 168 óra az az 168 óra garanciát adunk minden elvégzett munkára amit elvégzünk. Nem számít az sem, hogy családi ház vagy lakótelep 10. emelet és az sem ha gyárépület vagy multinacionális cég. Minden eszközünk és tudásunk megvan ahhoz, hogy a 17. kerületbe elhárítsuk a dugulást. Sőt ha szerencséje van akkor pont arra jár az egyik kolléga és még 10 percet sem kell várnia.

Duguláselhárító gépekkel és módszerekkel a 17. kerület-ben:

Cégünk a legmodernebb gépekkel dolgozik hogy ne kelljen falat bontani vagy összetörni akármit is a házban. Mégis milyen duguláselhárító módszerek léteznek?
 • Gépi spirálozás: Normál szekcionált, Erősített szekcionált, Dobspirál normál és erősített.
 • Ipari vákuum kezelés: Ezzel a módszerrel az épületen belül, ahol más módszer nem igazán lehetséges, általában ezt a megoldást szokták alkalmazni.
 • Gyökértelenítés: A lényege, hogy a benőtt csőszakaszt gyökérvágó fej szétroncsolja, darabolja, a gyökereket nagyon nagy benövés esetén nagyon sok munkaórát vesz igénybe.
 • Szennyvízszivattyúzás: Nincs olyan ember aki ezt nem ismerné.
 • Lefolyócső kamerás vizsgálata, ellenőrzése: egy mini kamerát nyomunk le a csövekbe hogy lássuk hol van a baj.
Nem csak a 17. kerület-ben végezzük ezeket a technikákat hanem mindenhol így végezzük a munkánkat.

Duguláselhárítás házilag ingyen a 17. kerület-ben:

Az, hogy Ön hol lakik éppen az nem befolyásoló tényező hiszen minden háztartásban ugyan úgy kell csinálni lakhelytől függetlenül. Erről részletesen a házi praktikák oldalunkon tud olvasni. Ne pánikoljon be még semmi sincs veszve lehet ingyen is meg tudja olvasni a dugulást a 17. kerület-ben is.
Miért minket válasszon a 17. kerület-ben ha dugulása van?
Azért mert mi nem számolunk fel kiszállási díjat legyünk akár a város másik felén akkor sem. Olyat sosem fog hallani tőlünk, hogy + 5.000 forint benzin költség. Olyat fog hallani tőlünk, hogy 168 óra garancia minden elvégzett munkára itt is: 17. kerület. Szaktudásunk már olyan szinten van, hogy 99,9%-ban falbontás nélkül dolgozunk sőt aki azt mondja, hogy nem tudja megcsinálni mi azért megpróbálnánk mert láttunk már jó pár csodát. Attól sem kell aggódnia, hogy órákon át ott dolgozunk és pörög a „taxi óra” mert nálunk nincs se óra se perc díj. Egy összegben fixen dolgozunk, szerencsére órákig nem szoktunk dolgozni így nem tartunk fel senkit mert gyorsan és ügyesen végzünk.

Karácsony, húsvét, munkaszüneti nap? Nálunk nincs ilyen a duguláselhárításban nincs karácsony sem húsvét stb. . sőt pont ilyenkor van a legtöbb dugulás mert összegyűlik a család és sokan használják a wc-t, mosogatót stb.. A sok ételmaradékról nem is beszélve amit magunk után hagyunk, álltalában a wc-ben végezve.
Árajánlat kérés duguláselhárításra a 17. kerület-ben:
Abban az esetben ha nem akarna telefonálni mert sokan nem szeretünk, mivel a modern világban élünk ezért e-mailben is megteheti ezt. 24 órán belül válaszolni fogunk minden feltett kérdésre.
 • Fontos a következő kérdésekre válaszolnia mert ezek nélkül nem tudunk segíteni:
 • Mivel van a probléma? (wc, mosogató, akna stb..)
 • Mikor vette észre, hogy probléma van vele?
 • Tett már valamit annak érdekében, hogy megoldódjon a probléma? (pl: lefolyótisztítószer használata, házi praktika stb..)
 • Hova kellene menni és Önnek mikor lenne jó?
 • Mi vagyunk az elsők akiket hív elhárítani a problémát?
 • Milyen telefonszámon kereshetjük az árajánlat kérés ügyében?

Duguláselhárítás logo Duguláselhárítás 17. kerület E-mail:
Cím: Magyarország - Budapest - 17. kerület Kategória: Duguláselhárítás