1. Főoldal Nyíl
 2. Duguláselhárítás 10. kerület

Duguláselhárítás 10. kerület szolgáltatásaink:

 • Mosogató duguláselhárítás 10. kerület
 • WC duguláselhárítás 10. kerület
 • Fő, gerincvezeték duguláselhárítása 10. kerület
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás 10. kerület
 • Zuhanytálca duguláselhárítás 10. kerület
 • Légkondi kondenz csepegtető dugulás elhárítása 10. kerület
 • Kád duguláselhárítás 10. kerület
 • Mosdó duguláselhárítás 10. kerület
 • Piszoár duguláselhárítás 10. kerület
 • Vízvezeték szerelés 10. kerület

10. kerület-ben lakik? Éppen dugulása van? Nem tudja mit tegyen? Mi segítünk a bajban, cégünknek minden 2. kerületben van munkatársa így -50 percen belül oda tudnak érni a kollégák ha szükséges. Nincs minden kerületben duguláselhárító cég mert az igen csak sok cég lenne ilyen kis városban. Így a 10. kerület-ben sincs vagyis nagy valószínűséggel nincs duguláselhárító cég de mivel mi nagy cég vagyunk ezért szinte minden kerületben lakik egy szakemberünk aki nagyon gyorsan ki tud menni a címre és el tudja hárítani a dugulást.

Mennyi az ára egy átlagos duguláselhárításnak a 10. kertület-ben? Van-e felárunk a 10. kerület-ben?

Nem teszünk különbséget kerületek között minden kerületben így a 10. kerület-ben is ugyan annyi a duguláselhárítás mint bármelyik más kerületben. Cégünk elmondhatja, hogy átlagosan 8.500 ft és .000 ft között el tud hárítani egy dugulást. Pontos árat senki sem tud mondani így látatlanba így mi sem, ezért van meghatározva a kezdő és a maximum ár amit elkérhetünk.

Éjjel és nappal ingyen szállunk ki a helyszínre bárhol is legyen az akár 10. kerület-en.

Fontos megemlíteni, hogy abban az esetben amikor bekövetkezik a dugulás (dugulásnak azt nevezzük amikor már egyáltalán nem folyik le a víz) ne halogassuk mert csak annál rosszabb lesz. Tisztában vagyunk vele, hogy nem olcsó mulatság de sajnos ha sokáig halogatja akkor csak drágább és drágább lesz. Pontosan ugyan így van ez az olcsó duguláselhárítókkal, nem feltétlenül dolgoznak rosszul vagy hanyagul csak mivel olcsó annyi a megrendelése, hogy nem tudja a munkát tökéletesen elvégezni mert siet a következő címre. Ennek az eredménye pedig az, hogy újra eldugul minden és jöhet a következő duguláselhárító. Nincs ez másképp a 10. kerület-ben sem itt sajnos.

Mit kell tenni ha 10. kerület-ben dugulása keletkezik? Van itt helyben duguláselhárító a 10. kerület-ben?

 • 1: Meg kell győződni róla hogy csak nekünk van dugulásunk és hogy semmi sem folyik le vagy csak 1 valami pl wc. Ikerházak esetén gyakran előfordul hogy ha 1 valakinél nem folyik le a víz akkor senkinél.
 • 2: Fontos hogy mennyi ideje van a dugulása.
 • 3: Megpróbálhat lefolyótisztító szert beleönteni de a dugulás kialakulása után már ezek a szerek csupán rontanak mint hogy javítanának a helyzeten.
 • 4: Abban az esetben ha semmi sem segít hívjon minket, ingyen tanácsot is adunk.
Biztosan! Manapság már nagyon elterjedt szakma lett a duguláselhárítás, amit a vízvezeték szerelés szakmából lehet kitanulni. Vízvezeték szerelő sok van így sokan értenek a duguláselhárítás-hoz is valamilyen szinten. A kérdés az, hogy elég az ha valaki csak valamilyen szinten tud dugulást elhárítani? Szerintünk elég sok tapasztalat és gép kell hozzá. Cégünk nem a 10. kerületben van de 1-2 órán belül oda tud érni a címre és meg tudja oldani a dugulást a 10. kerületben is. Ami nagyon fontos az az, hogy 168 óra az az 168 óra garanciát adunk minden elvégzett munkára amit elvégzünk. Nem számít az sem, hogy családi ház vagy lakótelep 10. emelet és az sem ha gyárépület vagy multinacionális cég. Minden eszközünk és tudásunk megvan ahhoz, hogy a 10. kerületbe elhárítsuk a dugulást. Sőt ha szerencséje van akkor pont arra jár az egyik kolléga és még 10 percet sem kell várnia.

Duguláselhárító gépekkel és módszerekkel a 10. kerület-ben:

Cégünk a legmodernebb gépekkel dolgozik hogy ne kelljen falat bontani vagy összetörni akármit is a házban. Mégis milyen duguláselhárító módszerek léteznek?
 • Gépi spirálozás: Normál szekcionált, Erősített szekcionált, Dobspirál normál és erősített.
 • Ipari vákuum kezelés: Ezzel a módszerrel az épületen belül, ahol más módszer nem igazán lehetséges, általában ezt a megoldást szokták alkalmazni.
 • Gyökértelenítés: A lényege, hogy a benőtt csőszakaszt gyökérvágó fej szétroncsolja, darabolja, a gyökereket nagyon nagy benövés esetén nagyon sok munkaórát vesz igénybe.
 • Szennyvízszivattyúzás: Nincs olyan ember aki ezt nem ismerné.
 • Lefolyócső kamerás vizsgálata, ellenőrzése: egy mini kamerát nyomunk le a csövekbe hogy lássuk hol van a baj.
Nem csak a 10. kerület-ben végezzük ezeket a technikákat hanem mindenhol így végezzük a munkánkat.

Duguláselhárítás házilag ingyen a 10. kerület-ben:

Az, hogy Ön hol lakik éppen az nem befolyásoló tényező hiszen minden háztartásban ugyan úgy kell csinálni lakhelytől függetlenül. Erről részletesen a házi praktikák oldalunkon tud olvasni. Ne pánikoljon be még semmi sincs veszve lehet ingyen is meg tudja olvasni a dugulást a 10. kerület-ben is.
Miért minket válasszon a 10. kerület-ben ha dugulása van?
Azért mert mi nem számolunk fel kiszállási díjat legyünk akár a város másik felén akkor sem. Olyat sosem fog hallani tőlünk, hogy + 5.000 forint benzin költség. Olyat fog hallani tőlünk, hogy 168 óra garancia minden elvégzett munkára itt is: 10. kerület. Szaktudásunk már olyan szinten van, hogy 99,9%-ban falbontás nélkül dolgozunk sőt aki azt mondja, hogy nem tudja megcsinálni mi azért megpróbálnánk mert láttunk már jó pár csodát. Attól sem kell aggódnia, hogy órákon át ott dolgozunk és pörög a „taxi óra” mert nálunk nincs se óra se perc díj. Egy összegben fixen dolgozunk, szerencsére órákig nem szoktunk dolgozni így nem tartunk fel senkit mert gyorsan és ügyesen végzünk.

Karácsony, húsvét, munkaszüneti nap? Nálunk nincs ilyen a duguláselhárításban nincs karácsony sem húsvét stb. . sőt pont ilyenkor van a legtöbb dugulás mert összegyűlik a család és sokan használják a wc-t, mosogatót stb.. A sok ételmaradékról nem is beszélve amit magunk után hagyunk, álltalában a wc-ben végezve.
Árajánlat kérés duguláselhárításra a 10. kerület-ben:
Abban az esetben ha nem akarna telefonálni mert sokan nem szeretünk, mivel a modern világban élünk ezért e-mailben is megteheti ezt. 24 órán belül válaszolni fogunk minden feltett kérdésre.
 • Fontos a következő kérdésekre válaszolnia mert ezek nélkül nem tudunk segíteni:
 • Mivel van a probléma? (wc, mosogató, akna stb..)
 • Mikor vette észre, hogy probléma van vele?
 • Tett már valamit annak érdekében, hogy megoldódjon a probléma? (pl: lefolyótisztítószer használata, házi praktika stb..)
 • Hova kellene menni és Önnek mikor lenne jó?
 • Mi vagyunk az elsők akiket hív elhárítani a problémát?
 • Milyen telefonszámon kereshetjük az árajánlat kérés ügyében?

Duguláselhárítás logo Duguláselhárítás 10. kerület E-mail:
Cím: Magyarország - Budapest - 10. kerület Kategória: Duguláselhárítás