1. Főoldal Nyíl
 2. Duguláselhárítás 1. kerület

Duguláselhárítás 1. kerület szolgáltatásaink:

 • Mosogató duguláselhárítás 1. kerület
 • WC duguláselhárítás 1. kerület
 • Fő, gerincvezeték duguláselhárítása 1. kerület
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás 1. kerület
 • Zuhanytálca duguláselhárítás 1. kerület
 • Légkondi kondenz csepegtető dugulás elhárítása 1. kerület
 • Kád duguláselhárítás 1. kerület
 • Mosdó duguláselhárítás 1. kerület
 • Piszoár duguláselhárítás 1. kerület
 • Vízvezeték szerelés 1. kerület

1. kerület-ben lakik? Éppen dugulása van? Nem tudja mit tegyen? Mi segítünk a bajban, cégünknek minden 2. kerületben van munkatársa így -50 percen belül oda tudnak érni a kollégák ha szükséges. Nincs minden kerületben duguláselhárító cég mert az igen csak sok cég lenne ilyen kis városban. Így a 1. kerület-ben sincs vagyis nagy valószínűséggel nincs duguláselhárító cég de mivel mi nagy cég vagyunk ezért szinte minden kerületben lakik egy szakemberünk aki nagyon gyorsan ki tud menni a címre és el tudja hárítani a dugulást.

Mennyi az ára egy átlagos duguláselhárításnak a 1. kertület-ben? Van-e felárunk a 1. kerület-ben?

Nem teszünk különbséget kerületek között minden kerületben így a 1. kerület-ben is ugyan annyi a duguláselhárítás mint bármelyik más kerületben. Cégünk elmondhatja, hogy átlagosan 8.500 ft és .000 ft között el tud hárítani egy dugulást. Pontos árat senki sem tud mondani így látatlanba így mi sem, ezért van meghatározva a kezdő és a maximum ár amit elkérhetünk.

Éjjel és nappal ingyen szállunk ki a helyszínre bárhol is legyen az akár 1. kerület-en.

Fontos megemlíteni, hogy abban az esetben amikor bekövetkezik a dugulás (dugulásnak azt nevezzük amikor már egyáltalán nem folyik le a víz) ne halogassuk mert csak annál rosszabb lesz. Tisztában vagyunk vele, hogy nem olcsó mulatság de sajnos ha sokáig halogatja akkor csak drágább és drágább lesz. Pontosan ugyan így van ez az olcsó duguláselhárítókkal, nem feltétlenül dolgoznak rosszul vagy hanyagul csak mivel olcsó annyi a megrendelése, hogy nem tudja a munkát tökéletesen elvégezni mert siet a következő címre. Ennek az eredménye pedig az, hogy újra eldugul minden és jöhet a következő duguláselhárító. Nincs ez másképp a 1. kerület-ben sem itt sajnos.

Mit kell tenni ha 1. kerület-ben dugulása keletkezik? Van itt helyben duguláselhárító a 1. kerület-ben?

 • 1: Meg kell győződni róla hogy csak nekünk van dugulásunk és hogy semmi sem folyik le vagy csak 1 valami pl wc. Ikerházak esetén gyakran előfordul hogy ha 1 valakinél nem folyik le a víz akkor senkinél.
 • 2: Fontos hogy mennyi ideje van a dugulása.
 • 3: Megpróbálhat lefolyótisztító szert beleönteni de a dugulás kialakulása után már ezek a szerek csupán rontanak mint hogy javítanának a helyzeten.
 • 4: Abban az esetben ha semmi sem segít hívjon minket, ingyen tanácsot is adunk.
Biztosan! Manapság már nagyon elterjedt szakma lett a duguláselhárítás, amit a vízvezeték szerelés szakmából lehet kitanulni. Vízvezeték szerelő sok van így sokan értenek a duguláselhárítás-hoz is valamilyen szinten. A kérdés az, hogy elég az ha valaki csak valamilyen szinten tud dugulást elhárítani? Szerintünk elég sok tapasztalat és gép kell hozzá. Cégünk nem a 1. kerületben van de 1-2 órán belül oda tud érni a címre és meg tudja oldani a dugulást a 1. kerületben is. Ami nagyon fontos az az, hogy 168 óra az az 168 óra garanciát adunk minden elvégzett munkára amit elvégzünk. Nem számít az sem, hogy családi ház vagy lakótelep 10. emelet és az sem ha gyárépület vagy multinacionális cég. Minden eszközünk és tudásunk megvan ahhoz, hogy a 1. kerületbe elhárítsuk a dugulást. Sőt ha szerencséje van akkor pont arra jár az egyik kolléga és még 10 percet sem kell várnia.

Duguláselhárító gépekkel és módszerekkel a 1. kerület-ben:

Cégünk a legmodernebb gépekkel dolgozik hogy ne kelljen falat bontani vagy összetörni akármit is a házban. Mégis milyen duguláselhárító módszerek léteznek?
 • Gépi spirálozás: Normál szekcionált, Erősített szekcionált, Dobspirál normál és erősített.
 • Ipari vákuum kezelés: Ezzel a módszerrel az épületen belül, ahol más módszer nem igazán lehetséges, általában ezt a megoldást szokták alkalmazni.
 • Gyökértelenítés: A lényege, hogy a benőtt csőszakaszt gyökérvágó fej szétroncsolja, darabolja, a gyökereket nagyon nagy benövés esetén nagyon sok munkaórát vesz igénybe.
 • Szennyvízszivattyúzás: Nincs olyan ember aki ezt nem ismerné.
 • Lefolyócső kamerás vizsgálata, ellenőrzése: egy mini kamerát nyomunk le a csövekbe hogy lássuk hol van a baj.
Nem csak a 1. kerület-ben végezzük ezeket a technikákat hanem mindenhol így végezzük a munkánkat.

Duguláselhárítás házilag ingyen a 1. kerület-ben:

Az, hogy Ön hol lakik éppen az nem befolyásoló tényező hiszen minden háztartásban ugyan úgy kell csinálni lakhelytől függetlenül. Erről részletesen a házi praktikák oldalunkon tud olvasni. Ne pánikoljon be még semmi sincs veszve lehet ingyen is meg tudja olvasni a dugulást a 1. kerület-ben is.
Miért minket válasszon a 1. kerület-ben ha dugulása van?
Azért mert mi nem számolunk fel kiszállási díjat legyünk akár a város másik felén akkor sem. Olyat sosem fog hallani tőlünk, hogy + 5.000 forint benzin költség. Olyat fog hallani tőlünk, hogy 168 óra garancia minden elvégzett munkára itt is: 1. kerület. Szaktudásunk már olyan szinten van, hogy 99,9%-ban falbontás nélkül dolgozunk sőt aki azt mondja, hogy nem tudja megcsinálni mi azért megpróbálnánk mert láttunk már jó pár csodát. Attól sem kell aggódnia, hogy órákon át ott dolgozunk és pörög a „taxi óra” mert nálunk nincs se óra se perc díj. Egy összegben fixen dolgozunk, szerencsére órákig nem szoktunk dolgozni így nem tartunk fel senkit mert gyorsan és ügyesen végzünk.

Karácsony, húsvét, munkaszüneti nap? Nálunk nincs ilyen a duguláselhárításban nincs karácsony sem húsvét stb. . sőt pont ilyenkor van a legtöbb dugulás mert összegyűlik a család és sokan használják a wc-t, mosogatót stb.. A sok ételmaradékról nem is beszélve amit magunk után hagyunk, álltalában a wc-ben végezve.
Árajánlat kérés duguláselhárításra a 1. kerület-ben:
Abban az esetben ha nem akarna telefonálni mert sokan nem szeretünk, mivel a modern világban élünk ezért e-mailben is megteheti ezt. 24 órán belül válaszolni fogunk minden feltett kérdésre.
 • Fontos a következő kérdésekre válaszolnia mert ezek nélkül nem tudunk segíteni:
 • Mivel van a probléma? (wc, mosogató, akna stb..)
 • Mikor vette észre, hogy probléma van vele?
 • Tett már valamit annak érdekében, hogy megoldódjon a probléma? (pl: lefolyótisztítószer használata, házi praktika stb..)
 • Hova kellene menni és Önnek mikor lenne jó?
 • Mi vagyunk az elsők akiket hív elhárítani a problémát?
 • Milyen telefonszámon kereshetjük az árajánlat kérés ügyében?

Duguláselhárítás logo Duguláselhárítás 1. kerület E-mail:
Cím: Magyarország - Budapest - 1. kerület Kategória: Duguláselhárítás

 • Partnerünk:

  Autóval Görögországba

  Autóval Görögországba

  Ha nyaralás akkor csak az autó, mert kényelmes és nem kell senkihez alkalmazkodni. Gondoljunk bele ha repülővel utaznánk akkor a reptéren kell fél napokat várakozni de ha busszal akkor meg alkalmazkodni kell sok más emberhez kis helyen sokáig. Utazni jó, mindenki szeret világot látni de a leghatékonyabb és legjobb megoldás ha ezt a saját autónkkal tesszük meg. Abban az esetben ha elfáradnánk akkor több szálláshelyen is lepihenhetünk útközben, nem beszélve ha kisebb gyerekekkel utazunk. Utazzunk autóval Görögországba.

 • Partnerünk:

  Nincs olyan, hogy megoldhatatlan rejtvény:

  rejtvény kereső

  Bizonyára mindenki ismeri a rejtvényújságokat vagy a mai modern világban már inkább az internetes online rejtvényeket. Nem létezik olyan ember a földön aki mindenre tudna válaszolni, ezért is léteznek bizonyos rejtvény kereső weboldalak amik megadják nekünk a helyes választ. Természetesen ez csalás de inkább csaljon az ember mint sohase oldja meg a rejtvényt. Az ilyen weboldalak működése egyszerű: a kereső mezőbe beírjuk amit nem tudunk és rányomunk a kereső gombra. Nagyon fontos, hogy csupán a lehetséges megoldásokat fogjuk megkapni ami nem feltétlen az amire nekünk szükségünk van.

 • Partnerünk:

  MILYEN ÚJ RÁNCTALANÍTÓ KRÉMEK LÉTEZNEK?

  www.fiatalsagtitkai.hu

  fiatalsagtitikai.hu arra hívja fel a figyelmet hogy a ránctalanítás igen is lehetséges komolyabb műtétek nélkül. Termékeink krém alapúak és rettentően hatásosak. Miért? Azért mert a legújabb technológiával készültek. Képzeljük hogy a boltokban kapható krémek még a 80-90-es években lett kifejlesztve és azóta is azokkal az alapanyagokkal készítik. A fejlődő országokban már újabb technológiákat használnak és a fiatalsagtitkai.hu ezt akarja Magyarországon a köztudatba hozni. Nem szabad félni az ismeretlentől mert az új dolgok nem mindig rosszak főleg ha már több ezer ember elismerte a jótékony hatását. Csatlakozni szeretne? Vásárolni szeretne? A weboldalunkon ezeket megteheti. Nem csak Magyarországon hanem az egész világon vállalunk kiszállítást.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás Miskolc-on!

  duguláselhárítás miskolc

  Akik vidékről költöznek fel Miskolc-ra azoknak ez új fogalom lehet, hogy duguláselhárítás. Sajnos ez a modern korral jött de nem pár éve hanem már több száz éve megkeseríti az emberek életét. Vidéken a családi házaknál viszonylag ritka a dugulás mert jól felépített csatorna rendszerek vannak. Sajnos a gyorsan felhúzott 10 emeletes lakóházaknál gyakoribb a dugulás és mindeniknek magának kell megoldani saját zsebből. Miskolcon sincs másképpen a helyzet, itt is gyakori a dugulás és a duguláselhárító viszonylag kevés van. Látogasson el weboldalunkra: duguláselhárítás miskolc és tájékozódjon cégünkről és árainkról.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás Törökbálinton és környékén:

  Duguláselhárítás Törökbálint

  Törökbálint sem kivétel sajnos ott is elég gyakorta a dugulás a wc, lefolyó, mosogató-ban. Mivel Törökbálint már pest megyében egy kertes övezet ezért itt a kertekben is szokott probléma lenni. Nagyon sok cég inkább Budapesten és pár km-es vonzáskörzetében dolgozik csak és a pest megyei településekkel nem foglalkoznak. Nálunk ez nem így van! Cégünk Törökbálinton is dolgozik és nem plusz harmincezer forint benzin költséggel. Győződjön meg róla keressen minket Törökbálinton, weboldalunk: Duguláselhárítás Törökbálint, az áraink a földön járnak.