1. Főoldal Nyíl
 2. Duguláselhárítás 1. kerület

Duguláselhárítás 1. kerület szolgáltatásaink:

 • Mosogató duguláselhárítás 1. kerület
 • WC duguláselhárítás 1. kerület
 • Fő, gerincvezeték duguláselhárítása 1. kerület
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás 1. kerület
 • Zuhanytálca duguláselhárítás 1. kerület
 • Légkondi kondenz csepegtető dugulás elhárítása 1. kerület
 • Kád duguláselhárítás 1. kerület
 • Mosdó duguláselhárítás 1. kerület
 • Piszoár duguláselhárítás 1. kerület
 • Vízvezeték szerelés 1. kerület

1. kerület-ben lakik? Éppen dugulása van? Nem tudja mit tegyen? Mi segítünk a bajban, cégünknek minden 2. kerületben van munkatársa így -50 percen belül oda tudnak érni a kollégák ha szükséges. Nincs minden kerületben duguláselhárító cég mert az igen csak sok cég lenne ilyen kis városban. Így a 1. kerület-ben sincs vagyis nagy valószínűséggel nincs duguláselhárító cég de mivel mi nagy cég vagyunk ezért szinte minden kerületben lakik egy szakemberünk aki nagyon gyorsan ki tud menni a címre és el tudja hárítani a dugulást.

Mennyi az ára egy átlagos duguláselhárításnak a 1. kertület-ben? Van-e felárunk a 1. kerület-ben?

Nem teszünk különbséget kerületek között minden kerületben így a 1. kerület-ben is ugyan annyi a duguláselhárítás mint bármelyik más kerületben. Cégünk elmondhatja, hogy átlagosan 8.500 ft és .000 ft között el tud hárítani egy dugulást. Pontos árat senki sem tud mondani így látatlanba így mi sem, ezért van meghatározva a kezdő és a maximum ár amit elkérhetünk.

Éjjel és nappal ingyen szállunk ki a helyszínre bárhol is legyen az akár 1. kerület-en.

Fontos megemlíteni, hogy abban az esetben amikor bekövetkezik a dugulás (dugulásnak azt nevezzük amikor már egyáltalán nem folyik le a víz) ne halogassuk mert csak annál rosszabb lesz. Tisztában vagyunk vele, hogy nem olcsó mulatság de sajnos ha sokáig halogatja akkor csak drágább és drágább lesz. Pontosan ugyan így van ez az olcsó duguláselhárítókkal, nem feltétlenül dolgoznak rosszul vagy hanyagul csak mivel olcsó annyi a megrendelése, hogy nem tudja a munkát tökéletesen elvégezni mert siet a következő címre. Ennek az eredménye pedig az, hogy újra eldugul minden és jöhet a következő duguláselhárító. Nincs ez másképp a 1. kerület-ben sem itt sajnos.

Mit kell tenni ha 1. kerület-ben dugulása keletkezik? Van itt helyben duguláselhárító a 1. kerület-ben?

 • 1: Meg kell győződni róla hogy csak nekünk van dugulásunk és hogy semmi sem folyik le vagy csak 1 valami pl wc. Ikerházak esetén gyakran előfordul hogy ha 1 valakinél nem folyik le a víz akkor senkinél.
 • 2: Fontos hogy mennyi ideje van a dugulása.
 • 3: Megpróbálhat lefolyótisztító szert beleönteni de a dugulás kialakulása után már ezek a szerek csupán rontanak mint hogy javítanának a helyzeten.
 • 4: Abban az esetben ha semmi sem segít hívjon minket, ingyen tanácsot is adunk.
Biztosan! Manapság már nagyon elterjedt szakma lett a duguláselhárítás, amit a vízvezeték szerelés szakmából lehet kitanulni. Vízvezeték szerelő sok van így sokan értenek a duguláselhárítás-hoz is valamilyen szinten. A kérdés az, hogy elég az ha valaki csak valamilyen szinten tud dugulást elhárítani? Szerintünk elég sok tapasztalat és gép kell hozzá. Cégünk nem a 1. kerületben van de 1-2 órán belül oda tud érni a címre és meg tudja oldani a dugulást a 1. kerületben is. Ami nagyon fontos az az, hogy 168 óra az az 168 óra garanciát adunk minden elvégzett munkára amit elvégzünk. Nem számít az sem, hogy családi ház vagy lakótelep 10. emelet és az sem ha gyárépület vagy multinacionális cég. Minden eszközünk és tudásunk megvan ahhoz, hogy a 1. kerületbe elhárítsuk a dugulást. Sőt ha szerencséje van akkor pont arra jár az egyik kolléga és még 10 percet sem kell várnia.

Duguláselhárító gépekkel és módszerekkel a 1. kerület-ben:

Cégünk a legmodernebb gépekkel dolgozik hogy ne kelljen falat bontani vagy összetörni akármit is a házban. Mégis milyen duguláselhárító módszerek léteznek?
 • Gépi spirálozás: Normál szekcionált, Erősített szekcionált, Dobspirál normál és erősített.
 • Ipari vákuum kezelés: Ezzel a módszerrel az épületen belül, ahol más módszer nem igazán lehetséges, általában ezt a megoldást szokták alkalmazni.
 • Gyökértelenítés: A lényege, hogy a benőtt csőszakaszt gyökérvágó fej szétroncsolja, darabolja, a gyökereket nagyon nagy benövés esetén nagyon sok munkaórát vesz igénybe.
 • Szennyvízszivattyúzás: Nincs olyan ember aki ezt nem ismerné.
 • Lefolyócső kamerás vizsgálata, ellenőrzése: egy mini kamerát nyomunk le a csövekbe hogy lássuk hol van a baj.
Nem csak a 1. kerület-ben végezzük ezeket a technikákat hanem mindenhol így végezzük a munkánkat.

Duguláselhárítás házilag ingyen a 1. kerület-ben:

Az, hogy Ön hol lakik éppen az nem befolyásoló tényező hiszen minden háztartásban ugyan úgy kell csinálni lakhelytől függetlenül. Erről részletesen a házi praktikák oldalunkon tud olvasni. Ne pánikoljon be még semmi sincs veszve lehet ingyen is meg tudja olvasni a dugulást a 1. kerület-ben is.
Miért minket válasszon a 1. kerület-ben ha dugulása van?
Azért mert mi nem számolunk fel kiszállási díjat legyünk akár a város másik felén akkor sem. Olyat sosem fog hallani tőlünk, hogy + 5.000 forint benzin költség. Olyat fog hallani tőlünk, hogy 168 óra garancia minden elvégzett munkára itt is: 1. kerület. Szaktudásunk már olyan szinten van, hogy 99,9%-ban falbontás nélkül dolgozunk sőt aki azt mondja, hogy nem tudja megcsinálni mi azért megpróbálnánk mert láttunk már jó pár csodát. Attól sem kell aggódnia, hogy órákon át ott dolgozunk és pörög a „taxi óra” mert nálunk nincs se óra se perc díj. Egy összegben fixen dolgozunk, szerencsére órákig nem szoktunk dolgozni így nem tartunk fel senkit mert gyorsan és ügyesen végzünk.

Karácsony, húsvét, munkaszüneti nap? Nálunk nincs ilyen a duguláselhárításban nincs karácsony sem húsvét stb. . sőt pont ilyenkor van a legtöbb dugulás mert összegyűlik a család és sokan használják a wc-t, mosogatót stb.. A sok ételmaradékról nem is beszélve amit magunk után hagyunk, álltalában a wc-ben végezve.
Árajánlat kérés duguláselhárításra a 1. kerület-ben:
Abban az esetben ha nem akarna telefonálni mert sokan nem szeretünk, mivel a modern világban élünk ezért e-mailben is megteheti ezt. 24 órán belül válaszolni fogunk minden feltett kérdésre.
 • Fontos a következő kérdésekre válaszolnia mert ezek nélkül nem tudunk segíteni:
 • Mivel van a probléma? (wc, mosogató, akna stb..)
 • Mikor vette észre, hogy probléma van vele?
 • Tett már valamit annak érdekében, hogy megoldódjon a probléma? (pl: lefolyótisztítószer használata, házi praktika stb..)
 • Hova kellene menni és Önnek mikor lenne jó?
 • Mi vagyunk az elsők akiket hív elhárítani a problémát?
 • Milyen telefonszámon kereshetjük az árajánlat kérés ügyében?

Duguláselhárítás logo Duguláselhárítás 1. kerület E-mail:
Cím: Magyarország - Budapest - 1. kerület Kategória: Duguláselhárítás

 • Partnerünk:

  Ingatlan eladás, vásárlás, albérlet vagyis: E.V.A.

  eva.ingatlan.hu

  Az ingatlanpiacon annyi jogszabály van mint égen a csillag, ha nem akarunk eltévelyedni benne akkor érdemes utána olvasni. Az eva.ingatlan.hu arra vállalkozott, hogy összeszedje az alap tudnivalókat az ingatlan piaci törvényekről. Nem csak olvasni lehet hanem beszélgetni is, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak a témával kapcsolatban. Nem ritkán hallani hogy az albérlők megszegték a szerződésüket és a tulajdonos nem tudja hogy mi a teendő. Járjon utána hogy ne eshessen meg Önnel.  

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás Törökbálinton és környékén:

  Duguláselhárítás Törökbálint

  Törökbálint sem kivétel sajnos ott is elég gyakorta a dugulás a wc, lefolyó, mosogató-ban. Mivel Törökbálint már pest megyében egy kertes övezet ezért itt a kertekben is szokott probléma lenni. Nagyon sok cég inkább Budapesten és pár km-es vonzáskörzetében dolgozik csak és a pest megyei településekkel nem foglalkoznak. Nálunk ez nem így van! Cégünk Törökbálinton is dolgozik és nem plusz harmincezer forint benzin költséggel. Győződjön meg róla keressen minket Törökbálinton, weboldalunk: Duguláselhárítás Törökbálint, az áraink a földön járnak.

 • Partnerünk:

  Az autószerelés a vérünkben van!

  autószervíz fix áron

  Van egy dolog a világon amit minden 2. ember foglalkoztat és szeretne. Ez egy saját autó. Már gyerekkorukban foglalkoztatja a kicsiket a mozgó járművek és ez életük végéig ki is tart. Egy autó kényelmes, gyors, szabadságot ad stb. Amire viszont nagyon sokan nem gondolnak az az, hogy egy autót fenn kell tartani és szervizelni kell ami nem olcsó mulatság. Vannak olyan autók amiknek a szervizelési költsége sokkal nagyobb mint maga az autó. Cégünk az autószervíz fix áron nem drága, nem lassú és nincs rossz helyen sem. Munkatársaink nagyon türelmesek és nagyon ügyesen és gyorsan dolgoznak erre garanciát is vállalunk.

 • Partnerünk:

  Tedd közkincsé a szókincsed:

  Tedd közkincsé a szókincsed

  Ha nem tudja mit írjon és túl sok a hogy: Nagyon sok olyan munka vagy hobby van aminél elengedhetetlen a választékos beszéd és írás. A magyar nyelv folyamatosan fejlődik és az egyik legválasztékosabb nyelvek közé tartozik. A szinoníma szótár oldalunk azoknak van kitalálva akik választékosan szeretnének beszélni és írni. Teljesen ingyenesen lehet használni és mindig is ingyenes marad és még adományokat sem gyűjtünk! A célunk az, hogy segítsünk mindenkinek a szép és nehéz magyar nyelv használatában. Moderátoraink a beküldött szinonimákat mindig minden esetben le ellenőrzik így attól sem kell félni, hogy valami tévesen kerül fel az oldalra.

 • Partnerünk:

  Mestervirág: virágküldés blog!

  virágok blog

  Virágok nélkül mit ér az emberiség? Tény ami rény a virág az mára már egy luxu cikk lett és a virágküldés meg már a horror ár kategória. De emlékezzünk meg ha régen nem lettek volna virágok vagy virágkötők akik szépen bekötik a csokrot akkor mennyi szenvedésen esett volna át az emberiség. Miért is? Azért mert a virág = bocsánat kérés ami többet mond minden szónál és a nők ki fejezetten imádnak virágot kapni.  A mestervirág virágküldő blog bemutatja az összes virágot és csokor fajtát amit az országunkban kapni lehet. Ezen felül mindent bemutat ami a virágokkal kapcsolatos. Tekintse meg a virágok blog weboldalunkat.