1. Főoldal Nyíl
  2. Szolgáltatásaink Nyíl
  3. Aknatisztítás

Aknatisztítás korrekt áron

A szennyvízaknákat célszerű időközönként kitakaritani zsírtalanítani, ugyanis egy elzsírosodott akna is tud problémát okozni. Ezt a műveletet akár egy házi magasnyomású gőzborotvával is végezhetjük, de jobb ha szakembert hívunk hozzá nehogy bármi baj történjen. Az így összegyült zsíros, szennyezett vizet ildomos szippantós kocsival kiszippantatni. A nem új kiépítésű műanyag aknák, mint például a beton vagy téglából kialakított aknák gyakran elgyökeresedhetnek ezért kb 2-3 havonta érdemes ellenőrizni az aknát nem e kezd megtelni gyökérrel ami akár komoly problémát is okozhat. Ha a probléma elhatalmasodott érdemes kollégáink szakmai segítségét kérni.

Aknatisztítás során a szennyeződésektől függően alkalmazzuk a megfelelő terápiát. Leggyakrabban gyökér benövés okoz problémát, de nagyon sokszor találkozunk régi még téglából kirakott fordító és tisztító aknákkal, melyek az idő múlásával meg süllyedhetnek beomolhatnak. Öreg aknáknál sokszor a szétázott, feltöredezett beton aknafenék miatt alakul ki a dugulás.

Gyakran előforduló probléma a csatorna akna dugulása. Ezt okozhatja a szennyvíz csatornába kerülő háztartási zsír, az esővíz elvezető vezetékben fellelhető hordalékok, melyet a csapadék víz a csatornába juttat, iszap és egyéb kerti hulladékok.

Duguláselhárító cégünk a csatornatisztítás és duguláselhárítás mellet szakszerűen vállalja, társasházak és családi házak, szennyvíz csatorna aknák, fordító, zsírfogó aknák és eltört, elöregedett vagy megsüllyedt lefolyó csövek cseréjét is, olcsó korrekt áron.