Duguláselhárítás Ráckevén és környékén olcsón.
 1. Főoldal Nyíl
 2. Pest Nyíl
 3. Ráckeve

Duguláselhárítás Ráckeve, szolgáltatásaink:

 • Mosogató duguláselhárítás Ráckeve
 • WC duguláselhárítás Ráckeve
 • Fő, gerincvezeték duguláselhárítása Ráckeve
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás Ráckeve
 • Zuhanytálca duguláselhárítás Ráckeve
 • Légkondi kondenz csepegtető dugulás elhárítása Ráckeve
 • Kád duguláselhárítás Ráckeve
 • Mosdó duguláselhárítás Ráckeve
 • Piszoár duguláselhárítás Ráckeve
 • Vízvezeték szerelés Ráckeve

Üdvözlöm! Nagyon ritka dolog az ha egy cég székhelye nem a fővárosban van hanem egy kisebb településen. Ráckeve a cég tulajdonosának az otthona és nem szívesen megy el messzebb tőle. Ebből fakadóan Ráckevén van a cégünk és a szolgáltatásaink. Ettől függetlenül 50km-es körzetben még elmegyünk de az a tapasztalat, hogy a 10km-es körzet az amit mi lefedünk.

A cégnek 1 tulajdonosa van és több alkalmazottja mert szerencsére sok munkánk van ezért megtehetjük. Nem kell attól félnie, hogy kis cég és nincs tapasztalat vagy megfelelő eszköze ahhoz, hogy elvégezze a munkát. A 30 napos garancia is erről árulkodik.

Fontos megemlíteni, hogy Ráckevén feltűnően sok a dugulás illetve a csőtörés, ez abból adódhat mert a rosszul felépített hálózatok nem bírják a terhelést és elöregedtek. Ami öreg az nem mindig rossz azért ezt is fontos megemlíteni! Számos olyan öreg hálózat van amit bármilyen új ultramodern hálózat megirigyelhet.

A dugulás nem játék Ráckevén sem!

Képzeljük el, hogy nem tudjuk lehúzni a wc-t. Ez kellemetlen főleg ha nem egyedül lakunk és nincs más illemhelyiség sem. Arról nem is beszélve, hogy ha éppen vendégek vannak nálunk akkor már már kínos ha nem tud elmenni a wc-re valaki. Sokan halogatják a duguláselhárítást mert ráér az majd használjuk a másik wc-t vagy a szomszédét. Ezzel csak az a probléma ha sokat várunk akkor ott komoly szilárdságba ütközhetünk amit lehet bontás nélkül nem is nagyon lehet megoldani!

Miért pont minket válasszon itt: Ráckeve?

Ráckeve pest megyében helyezkedik el Budapesttől 30-40 percre. Nincs is messze a fővárostól és nincs is közel hozzá. Abban az esetben ha dugulása lenne Ráckevén na akkor van itt probléma ugyanis a cégek többsége Pesten van. Amiben mi mások vagyunk mint mások az az, hogy Ráckevén 1 óra alatt odaérünk és fél órán belül megoldjuk a problémáját bármilyen dugulásról lenne is szó.
 • Nincs kiszállási díj és 1 órán belül oda is tudunk érni.
 • Szakembereink 30-40 perc alatt készen vannak és fel is takarítanak.
 • 168 óra garanciát adunk minden elvégzett munkára itt: Ráckeve és környéke.
 • A vízvezeték szerelő munkatársaink mind fiatalok és erősek így nem fog ki rajtuk semmi.
 • Éjjel és nappal is dolgozunk itt: Ráckeve és környéke.

Mi az amiben a konkurencia jobb lehet mint mi?

Az áraink olcsók ez tény de biztos akad olyan szakember aki alacsonyabb árat ad majd. Ez egy ilyen világ az olcsóság a nyerő de ne feledkezzünk meg róla, hogy olcsó nem mindig jó sőt nagyon ritka esetekben jó. Mi garanciát is adunk, így bármi történjen 30 napig ingyen megcsináljuk újra. Ez azért jó nekünk mert mi profik vagyunk és nagyon ritka az amikor garanciára kell menni. Viszont más szakemberek után gyakran érkezünk aki nem tudta elhárítani a dugulást.

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk Ráckevén és környékén?

Nagyon sok minden el tud dugulni mindenhol és Ráckevén is ebben nincs kétség. Gondoljunk bele, hogy amit lehúzunk vagy leeresztünk az egy kis csőben folyik végig amibe bármikor kerülhetnek olyan dolgok amitől nem tud tovább folyni a víz. PL: nagyon sok wc papír a wc-be vagy sok ételmaradék a mosogatóban stb..

A duguláselhárítást a vízvezeték szerelők végzik mivel ehhez a szakmához tartozik. Külön képzés ami duguláselhárítót képez nincsen, ezt tapasztalat útján lehet megtanulni és csinálni. Ne habozzon, a dugulás nem tréfa. Számtalan olyan esetet ismerünk amit ha azonnal hívtak volna minket akkor nem kellett volna kibontani a fél házat! Ha későn jön a segítség akkor lehet már csak óriási áldozatokkal lehet megoldani a bajt. Mi nem szeretnénk Önöknek óriási költségeket generálni azt elhiheti. A célunk hogy minél több emberhez jussunk el és a lehető leggyorsabban megoldódjon a baj. Ráckeve nincs duguláselhárító szakember és attól fél hogy a messziről jött szakember megkopasztja majd? Ettől nálunk nem kell félnie. Hívjon fel minket telefonon és egy 90%-ban megközelített árat fogunk Önnek mondani. Ha ez nem elég akkor a munka után adunk még 1 hónap garanciát a munkánkra mert mi megbízunk a saját kezünkben. Mivel foglalkozunk mi még? Mondhatni minden szakemberünk ezermester ezért bármi problémája van amíg ott van a szakember a településen addig azt is megnézheti és tanácsát adhat.

Ez a rész azoknak szól akiknek még sosem volt dugulásuk itt: Ráckeve. A duguláselhárítás egy nagyon nehéz szakma és felettébb büdös. Ezt szó szerint kell érteni, büdös. Maga a duguláselhárítás a wc vagy mosogató esetleg kád, zuhanyzónak az eldugulása vagyis nem folyik le a víz. Akinek sosem volt még dugulása sehol az össze teheti a két kezét mert nem egy kellemes dolog és sajnos elég drága is. Cégünk nem árul zsákbamacskát tudjuk mivel foglalkozunk és mi is emberek vagyunk van családunk és tudjuk, hogy ez drága dolog. Ezért is segítünk olyan házi praktikákkal amiket a weboldalunkon olvashat.

Miért jó ez nekünk ha Ráckeve-ön megoldja valaki magának a dugulást? Azért mert ha önmaga megtudja oldani a dugulást akkor mi nem is kellünk oda. Csak olyan dugulásokkal foglalkozunk Ráckeve-ön amit csak az ipari gépeinkkel és szaktudásunkkal tudjuk megoldani.

Ráckeve-ön van duguláselhárítás és ha igen akkor mikor?

Igen, van. Cégünk igaz nem Ráckeve-ön van de az egész országban dolgozunk. Büszkén kijelentjük, hogy az egyik legnagyobb cég mi vagyunk. El sem hinné, hogy milyen sok dugulás van az országban ha elmondanánk, hogy naponta hány duguláselhárítást végzünk biztos nem hinne nekünk. A mikor kérdésre csak akkor tudunk választ adni ha tudjuk mi a probléma. PL: eldugult a wc-m 2 napja Ráckeve-ön és azóta nem csináltam vele semmit. Ilyen esetben ha van szabad kapacitásunk akkor 1-2 órán belül Ráckeve-ön is vagyunk. Amennyiben minden kollégánk foglalt az adott pillanatban akkor másnap vagy jó pár órával később tudunk érkezni. Tekintse meg a duguláselhárítás árak-at.

Mit kell tudnom mit fognak csinálni Ráckeve-ön?

Ez nagyban függ attól, hogy mi a probléma mivel sok féle képpen el lehet hárítani egy dugulást. A duguláselhárító szakembereinknek vannak ipari gépeik amik erre vannak kitalálva főleg. Önnek annyi a dolga, hogy minden információt megoszt a kollégával amire szüksége van. Illetve azt a területet ahol probléma van pl: wc, fürdőszoba azt hozzáférhetővé kellene tenni. Így a munka is sokkal gyorsabban fog zajlani és mindenki felelejtheti ezt a kellemetlen dugulást.

Mit kell mondanom amikor felhívom Önöket?

Érdemes felkészülni még mielőtt felhív minket innen: Ráckeve mert minél gyorsabb annál gyorsabban érünk mi is ki a kapott címre. A következő kérdések nem csak amiatt fontosak, hogy tudjuk mi a baj hanem azért is mert ezek alapján tudjuk megmondani, hogy mennyibe is fog kerűlni a duguláselhárítás.
 • Mi az ami eldugult? PL: wc, mosogató, kád, zuhanyzó, csatorna stb..
 • Mikor vette észre a problémát? pl: 1-2 órája
 • Milyen épületben van a dugulás? pl: családiház 2 emeletes vagy panellakás 5. emelet.
 • Mi a cím ahova mennünk kell? pl: Ráckeve utca, házszám, emelt stb..

Van felára annak, hogy Ráckeve-re kell jönniük?

Nincs.

Mik a leggyakrabban előforduló dugulások Ráckeve-ön?

A leggyakrabban előforduló dugulás Ráckeve-ön a wc dugulás. A wc az amit a leggyakrabban használunk és a felesleges hulladékot megpróbáljuk ott eltüntetni. Olyat is láttunk már, hogy a túlzott wc papír használat dugította el a wc-t de volt már ott női ruha is. Bár nem is igazán érjük ki és miért akart lehúzni a wc-n egy női ruhát. Annyi biztos, hogy eldugította a wc-t és senki sem tudta használni ami elég kellemetlen.

A második leggyakrabban előforduló dugulást a mosogató nyerte. Ez a második leggyakrabban használt dolog ami egy átlagos családnál használnak. Itt már nem tudunk olyan nagy dolgokat belegyömöszölni a lefolyóba de azért van akinek néha sikerűl. Itt a leggyakoribb probléma a főzés közben / után a zsiradékok amik megtapadnak a lefolyó falán ezzel dugulást előidézve.

Hihetetlen de igaz, nem csak zsiradék vagy wc papír lehet a ludas a dugulásnál. Volt olyanra is példa, hogy egy egér szorult bele a lefolyóba. Ezek után bármi elképzelhető Ráckeve-ön is.

Nem csak duguláselhárítással foglalkozunk Ráckeve-ön!

Cégünk fő profilja a duguláselhárítás de nem csak ezzel foglalkozunk. Mivel minden kolléga vízvezeték szerelő ezért bármilyen vízvezeték szerelésről van szó profik benne. Leggyakrabban a csőtöréssel van dolgunk a dugulás mellett. Vízvezetéket kell kiépíteni? Egy rossz rendszert kellene átalakítani? Ki értene ehhez jobban mint egy vízvezeték szerelő duguláselhárító?
Jár garancia ha Ráckeve-ön van a dugulás?
Természetesen jár. Minden elvégzett munkánkra attól függetlenül, hogy hol végezzük jár a 168 óra garancia. Így természetesen Ráckeve-re is vonatkozik. A garancia arra vonatkozik ha újra előjönne a probléma pl: a dugulás. Ilyenkor teljesen ingyen visszamegyünk egy megbeszélt időpontba és újra megcsináljuk. Sokan nem tudják, hogy ha nem rendeltetés szerűen használjuk a lefolyóinkat akkor újra előjöhet a probléma de akkor is ha a vezetékek lejtése nem megfelelő. Amikor a lejtéssel van a probléma akkor 2 lehetősége van. Időről időre kihívja a duguláselhárítót Ráckeve-re vagy kibontja a falat és újjáépíti a rendszert.
Csatorna gerincvezeték duguláselhárítás Ráckeve:
Bizony a csatornák is eldugulhatnak és még a fővárosi vízművek szakemberei is elég gyakran tisztítják a budapesti csatornákat. Mi is így vagyunk ezzel a csatorna egy nagyon fontos eszköze a szennyvíz elvezetésének és ha nem folyik megfelelően akkor ott nem csak 1 háztartás vagy iroda issza meg a levét. Inkább a gyárak és étkezdék vagy irodaházaknál szokás a csatornatisztítás mert itt van napi szinten erősen használva a rendszer és a sok vegyi anyag ami lefolyik nem túl jó a rendszernek. A megtisztítása egy úgynevezett Woma magasnyomású mosóval történik 160 bar nyomáson. Ez a legdrasztikusabb amit bevethetünk ha a dugulásról van szó. Ami még előfordul de nem gyakran az a fa gyökereinek a benövése a rendszerbe ezt is woma magasnyomású mosóval szokás eltávolítani.
Duguláselhárítás logo Duguláselhárítás Ráckeve E-mail: Cím: Magyarország - Pest - Ráckeve Kategória: Duguláselhárítás

Nagyon sok duguláselhárító cég létezik szerte az országban.
Miért is válasszon pont minket mikor az árak nagyjából megegyeznek?
 • Azért mert .. gyorsak vagyunk.
 • Azért mert .. az Ön településén is dolgozunk.
 • Azért mert .. nagy eséllyel az Ön településén is van referenciánk.
 • Azért mert .. 1 hónap garanciát adunk az elvégzett munkára, itt: Ráckeve
 • Azért mert .. kedvesek vagyunk és mindig mosolygunk.
 • Azért mert .. mi éjszaka sem alszunk.