Duguláselhárítás Galgahéviz - 168 óra garanciát vállalunk.
 1. Főoldal Nyíl
 2. Pest Nyíl
 3. Galgahéviz

Duguláselhárítás Galgahéviz, szolgáltatásaink:

 • Mosogató duguláselhárítás Galgahéviz
 • WC duguláselhárítás Galgahéviz
 • Fő, gerincvezeték duguláselhárítása Galgahéviz
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás Galgahéviz
 • Zuhanytálca duguláselhárítás Galgahéviz
 • Légkondi kondenz csepegtető dugulás elhárítása Galgahéviz
 • Kád duguláselhárítás Galgahéviz
 • Mosdó duguláselhárítás Galgahéviz
 • Piszoár duguláselhárítás Galgahéviz
 • Vízvezeték szerelés Galgahéviz

Ne habozzon, a dugulás nem tréfa. Számtalan olyan esetet ismerünk amit ha azonnal hívtak volna minket akkor nem kellett volna kibontani a fél házat! Ha későn jön a segítség akkor lehet már csak óriási áldozatokkal lehet megoldani a bajt. Mi nem szeretnénk Önöknek óriási költségeket generálni azt elhiheti. A célunk hogy minél több emberhez jussunk el és a lehető leggyorsabban megoldódjon a baj. Galgahéviz nincs duguláselhárító szakember és attól fél hogy a messziről jött szakember megkopasztja majd? Ettől nálunk nem kell félnie. Hívjon fel minket telefonon és egy 90%-ban megközelített árat fogunk Önnek mondani. Ha ez nem elég akkor a munka után adunk még 1 hónap garanciát a munkánkra mert mi megbízunk a saját kezünkben. Mivel foglalkozunk mi még? Mondhatni minden szakemberünk ezermester ezért bármi problémája van amíg ott van a szakember a településen addig azt is megnézheti és tanácsát adhat.

Ez a rész azoknak szól akiknek még sosem volt dugulásuk itt: Galgahéviz. A duguláselhárítás egy nagyon nehéz szakma és felettébb büdös. Ezt szó szerint kell érteni, büdös. Maga a duguláselhárítás a wc vagy mosogató esetleg kád, zuhanyzónak az eldugulása vagyis nem folyik le a víz. Akinek sosem volt még dugulása sehol az össze teheti a két kezét mert nem egy kellemes dolog és sajnos elég drága is. Cégünk nem árul zsákbamacskát tudjuk mivel foglalkozunk és mi is emberek vagyunk van családunk és tudjuk, hogy ez drága dolog. Ezért is segítünk olyan házi praktikákkal amiket a weboldalunkon olvashat.

Miért jó ez nekünk ha Galgahéviz-ön megoldja valaki magának a dugulást? Azért mert ha önmaga megtudja oldani a dugulást akkor mi nem is kellünk oda. Csak olyan dugulásokkal foglalkozunk Galgahéviz-ön amit csak az ipari gépeinkkel és szaktudásunkkal tudjuk megoldani.

Galgahéviz-ön van duguláselhárítás és ha igen akkor mikor?

Igen, van. Cégünk igaz nem Galgahéviz-ön van de az egész országban dolgozunk. Büszkén kijelentjük, hogy az egyik legnagyobb cég mi vagyunk. El sem hinné, hogy milyen sok dugulás van az országban ha elmondanánk, hogy naponta hány duguláselhárítást végzünk biztos nem hinne nekünk. A mikor kérdésre csak akkor tudunk választ adni ha tudjuk mi a probléma. PL: eldugult a wc-m 2 napja Galgahéviz-ön és azóta nem csináltam vele semmit. Ilyen esetben ha van szabad kapacitásunk akkor 1-2 órán belül Galgahéviz-ön is vagyunk. Amennyiben minden kollégánk foglalt az adott pillanatban akkor másnap vagy jó pár órával később tudunk érkezni. Tekintse meg a duguláselhárítás árak-at.

Mit kell tudnom mit fognak csinálni Galgahéviz-ön?

Ez nagyban függ attól, hogy mi a probléma mivel sok féle képpen el lehet hárítani egy dugulást. A duguláselhárító szakembereinknek vannak ipari gépeik amik erre vannak kitalálva főleg. Önnek annyi a dolga, hogy minden információt megoszt a kollégával amire szüksége van. Illetve azt a területet ahol probléma van pl: wc, fürdőszoba azt hozzáférhetővé kellene tenni. Így a munka is sokkal gyorsabban fog zajlani és mindenki felelejtheti ezt a kellemetlen dugulást.

Mit kell mondanom amikor felhívom Önöket?

Érdemes felkészülni még mielőtt felhív minket innen: Galgahéviz mert minél gyorsabb annál gyorsabban érünk mi is ki a kapott címre. A következő kérdések nem csak amiatt fontosak, hogy tudjuk mi a baj hanem azért is mert ezek alapján tudjuk megmondani, hogy mennyibe is fog kerűlni a duguláselhárítás.
 • Mi az ami eldugult? PL: wc, mosogató, kád, zuhanyzó, csatorna stb..
 • Mikor vette észre a problémát? pl: 1-2 órája
 • Milyen épületben van a dugulás? pl: családiház 2 emeletes vagy panellakás 5. emelet.
 • Mi a cím ahova mennünk kell? pl: Galgahéviz utca, házszám, emelt stb..

Van felára annak, hogy Galgahéviz-re kell jönniük?

Nincs.

Mik a leggyakrabban előforduló dugulások Galgahéviz-ön?

A leggyakrabban előforduló dugulás Galgahéviz-ön a wc dugulás. A wc az amit a leggyakrabban használunk és a felesleges hulladékot megpróbáljuk ott eltüntetni. Olyat is láttunk már, hogy a túlzott wc papír használat dugította el a wc-t de volt már ott női ruha is. Bár nem is igazán érjük ki és miért akart lehúzni a wc-n egy női ruhát. Annyi biztos, hogy eldugította a wc-t és senki sem tudta használni ami elég kellemetlen.

A második leggyakrabban előforduló dugulást a mosogató nyerte. Ez a második leggyakrabban használt dolog ami egy átlagos családnál használnak. Itt már nem tudunk olyan nagy dolgokat belegyömöszölni a lefolyóba de azért van akinek néha sikerűl. Itt a leggyakoribb probléma a főzés közben / után a zsiradékok amik megtapadnak a lefolyó falán ezzel dugulást előidézve.

Hihetetlen de igaz, nem csak zsiradék vagy wc papír lehet a ludas a dugulásnál. Volt olyanra is példa, hogy egy egér szorult bele a lefolyóba. Ezek után bármi elképzelhető Galgahéviz-ön is.

Nem csak duguláselhárítással foglalkozunk Galgahéviz-ön!

Cégünk fő profilja a duguláselhárítás de nem csak ezzel foglalkozunk. Mivel minden kolléga vízvezeték szerelő ezért bármilyen vízvezeték szerelésről van szó profik benne. Leggyakrabban a csőtöréssel van dolgunk a dugulás mellett. Vízvezetéket kell kiépíteni? Egy rossz rendszert kellene átalakítani? Ki értene ehhez jobban mint egy vízvezeték szerelő duguláselhárító?
Jár garancia ha Galgahéviz-ön van a dugulás?
Természetesen jár. Minden elvégzett munkánkra attól függetlenül, hogy hol végezzük jár a 168 óra garancia. Így természetesen Galgahéviz-re is vonatkozik. A garancia arra vonatkozik ha újra előjönne a probléma pl: a dugulás. Ilyenkor teljesen ingyen visszamegyünk egy megbeszélt időpontba és újra megcsináljuk. Sokan nem tudják, hogy ha nem rendeltetés szerűen használjuk a lefolyóinkat akkor újra előjöhet a probléma de akkor is ha a vezetékek lejtése nem megfelelő. Amikor a lejtéssel van a probléma akkor 2 lehetősége van. Időről időre kihívja a duguláselhárítót Galgahéviz-re vagy kibontja a falat és újjáépíti a rendszert.
Csatorna gerincvezeték duguláselhárítás Galgahéviz:
Bizony a csatornák is eldugulhatnak és még a fővárosi vízművek szakemberei is elég gyakran tisztítják a budapesti csatornákat. Mi is így vagyunk ezzel a csatorna egy nagyon fontos eszköze a szennyvíz elvezetésének és ha nem folyik megfelelően akkor ott nem csak 1 háztartás vagy iroda issza meg a levét. Inkább a gyárak és étkezdék vagy irodaházaknál szokás a csatornatisztítás mert itt van napi szinten erősen használva a rendszer és a sok vegyi anyag ami lefolyik nem túl jó a rendszernek. A megtisztítása egy úgynevezett Woma magasnyomású mosóval történik 160 bar nyomáson. Ez a legdrasztikusabb amit bevethetünk ha a dugulásról van szó. Ami még előfordul de nem gyakran az a fa gyökereinek a benövése a rendszerbe ezt is woma magasnyomású mosóval szokás eltávolítani.
Duguláselhárítás logo Duguláselhárítás Galgahéviz E-mail: Cím: Magyarország - Pest - Galgahéviz Kategória: Duguláselhárítás

Nagyon sok duguláselhárító cég létezik szerte az országban.
Miért is válasszon pont minket mikor az árak nagyjából megegyeznek?
 • Azért mert .. gyorsak vagyunk.
 • Azért mert .. az Ön településén is dolgozunk.
 • Azért mert .. nagy eséllyel az Ön településén is van referenciánk.
 • Azért mert .. 1 hónap garanciát adunk az elvégzett munkára, itt: Galgahéviz
 • Azért mert .. kedvesek vagyunk és mindig mosolygunk.
 • Azért mert .. mi éjszaka sem alszunk.